You are here

Singles Day 2020: maak uw actie nog specialer

Pagina afdrukken

Singles Day 2020: maak uw actie nog specialer

11/11 is niet alleen een datum die uitblinkt als het gaat om symmetrie, het is ook Singles Day: dé dag waarop alleenstaanden zichzelf in het zonnetje zetten

De feestdag is overgewaaid uit China en wint ook in ons land aan populariteit. Steeds meer webshops en winkels organiseren acties rond Singles Day. Bent u van plan om dit jaar mee te doen met uw bedrijf? Met een klein geschenk maakt u Singles Day 2020 nog memorabeler. Inspiratie nodig? Wij zetten een aantal ideeën voor u op een rijtje.

 

Zalig ontspannen: wellness relatiegeschenken

Singles Day staat in het teken van lief zijn voor uzelf. Verras uw klanten daarom met een kleine attentie waarmee ze zichzelf kunnen verwennen. Voeg bij hun aankoop bijvoorbeeld een bedrukte manicureset, massage pad of badjas toe. Ze zullen het zeker waarderen. 

Behalve wellness relatiegeschenken kan u natuurlijk ook denken aan sfeermakers zoals een wierookset of een hartvormig kaarsje. De perfecte producten die uw klanten helpen om na een lange dag even tijd te maken voor zichzelf en helemaal zen te worden. 

 

I <3 Me: zeg het met een hartje 

Op Singles Day kopen veel mensen een cadeautje voor zichzelf. De dag draait immers om zelfliefde. Een klein hartvormig geschenk is dan ook een toepasselijke verrassing.

In ons assortiment vindt u verschillende hartvormige items die u kan laten bedrukken met uw bedrijfsnaam, logo of met een korte tekst. Wat denkt u bijvoorbeeld van een van deze producten:

  • Kaarsje Heart: dit schattige geurkaarsje heeft de vorm van een hartje en zit in een metalen geschenkdoosje. Ideaal dus om mee te sturen met een bestelling of om uit te delen in uw winkel.
  • Lippenbalsem Balmo Coeur: deze verzorgende lippenbalsem is verpakt in een hartvormig doosje. Een cadeautje om te zoenen!
  • Mintdoosje Sweetheart: dit doosje bevat een heerlijke verrassing. Het is namelijk gevuld met snoepjes

 

Personaliseer producten voor Singles Day 2020

Heeft u nog vragen over het bedrukken van een van onze producten? Contacteer ons gerust voor meer informatie. We wensen u veel succes met uw Singles Day actie! 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Hippe relatiegeschenken voor 2021

Met uw relatiegeschenk bereikt u idealiter twee dingen: u maakt uw relaties blij én u vergroot de zichtbaarheid van uw merk. De kans dat u hierin slaagt neemt toe wanneer u kiest voor trendy relatiegeschenken die inspelen op de noden en wensen van het moment. Laat u inspireren!

Lees meer

Sluit 2020 goed af met een eindejaarsgeschenk op maat

2020 was een ongewoon jaar. Met een creatief eindejaarsgeschenk toont u uw klanten en/of personeel dat u hun inzet en trouw waardeert. Wij lijsten alvast een aantal ideeën voor u op ter inspiratie!

Lees meer

Tote bags bedrukken: zo haalt u meer uit deze promotiemogelijkheid

Tote bags zijn praktisch, vallen op en er is veel ruimte voor personalisatie. Wilt u een tote bag laten bedrukken? Lees dan eerst deze blogpost voor tips en inspiratie!

Lees meer
Terug naar het overzicht