EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
SCOOR MET DEZE SPORTIEVE RELATIEGESCHENKEN
 
Datum: 20/11/2019
Tijd: 06:38:31

You are here

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Steek uw sportieve relaties een hart onder de riem met de gepersonaliseerde relatiegeschenken van EuroGifts. Dé perfecte attentie met oog voor gezondheid en motivatie. De opbouw van uw merkbekendheid is een extra bonus!

 

Sporten in stijl

Sponsort uw bedrijf een sportevenement of deelnemer? Wilt u een sportieve relatie of kennis stijlvol voor de dag laten komen? Geef ze dan sportkledij met uw naam of logo op als cadeau. Zo kan u een t-shirt, trui, pet of polo laten bedrukken.

Nog een klassieker is het bedrukken van een sportsjaal. Dit handdoekje kan rond de nek gehangen worden om zweet op te vangen zodat uw relatie zo fris mogelijk blijft tijdens het sporten. 

Het bedrukken van sportkledij zorgt er niet enkel voor dat sporters stijlvol voor de dag komen. De gepersonaliseerde sportartikelen zullen ervoor zorgen dat ook andere sporters in aanraking komen met uw naam of logo. Zo zal uw merkbekendheid blijven toenemen.

 

Hydrateren met drinkbussen voor elke gelegenheid

Tijdens het sporten is hydrateren een must! Draag bij aan de gezondheid van uw relatie door ze een stijlvolle drinkbus aan te bieden voor elke gelegenheid

Een Dopper drinkfles voor dagelijks gebruik, een bidon voor elke sportieve activiteit, een opvouwbare waterfles voor onderweg of een aluminium drinkfles voor tijdens stevige wandelingen.

Deze drinkflessen zijn duurzaam én makkelijk te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf.

Alles mee in een gepersonaliseerde sporttas

Handdoek, drinkfles, sportschoenen, sportkleren, … Een sporter moet soms heel wat meesleuren! Een ruime en stevige sporttas of rugzak is dus van groot belang.

U kan uw relatie makkelijk ontlasten door een bedrukte sporttas of rugzak als relatiegeschenk te geven. Wanneer u een sporttas laat bedrukken bij EuroGifts, kan u rekenen op materiaal en drukwerk van hoge kwaliteit.

 

Tijd nemen voor ontspanning

De boog kan niet altijd gespannen staan, ontspanning is ook belangrijk! En ook dat kan met stijlvolle, gepersonaliseerde vrijetijdsartikelen. Laat uw relatie volledig tot rust komen met een kwalitatief bedrukte koeltas, zonnebril, picknick- of strandartikelen.

 

Nog meer inspiratie voor relatiegeschenken

Benieuwd naar welke sportieve relatiegeschenken EuroGifts u nog te bieden heeft? Bekijk hier ons volledige aanbod aan gepersonaliseerde sport- en vrijetijdsartikelen om te bedrukken. Heeft u een vraag of nood aan advies? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstgeschenken van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstgeschenken die er echt toe doen.

Lees meer

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer
Terug naar het overzicht