EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE LEUKSTE RELATIEGESCHENKEN ROND BOEKEN
 
Datum: 23/02/2019
Tijd: 22:37:20

You are here

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Pagina afdrukken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Gezellig genesteld in de zetel, eventjes helemaal afgesloten van de wereld… Een goed boek kan écht voor de nodige ontspanning zorgen. Geen wonder dat veel leesfanaten zich richten tot een boekenclub, boekenbeurs, boekenwinkel of bibliotheek om telkens opnieuw in andere verhalen terecht te komen.

Relatiegeschenken rond boeken

Wilt u deze leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten - wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! En het mooiste van alles: u kan al deze geschenken naar wens laten personaliseren en makkelijk online bestellen.

Een gepersonaliseerde bladwijzer maken

Hoe vreselijk is het wanneer u zich wilt onderdompelen in uw lievelingsboek, maar niet meer weet op welke bladzijde u geëindigd was? Het hoekje van de bladzijde omplooien kan soelaas bieden, maar is niet meteen de meest esthetische oplossing. Een goede bladwijzer (ook wel boekenlegger genoemd) is daarom een must voor al wie graag leest.

Door boekenlegger Home te bedrukken kiest u voor een spotgoedkoop én superhandig relatiegeschenk dat elke leesliefhebber met plezier in ontvangst zal nemen. En door zo’n gepersonaliseerde bladwijzer te maken springt uw naam of logo keer op keer subtiel in het oog.

Een gepersonaliseerde bladwijzer maken

Post-its en pennen bedrukken voor schrijvers in spe

Goede ideeën ontstaan op de meest willekeurige momenten - daar kunnen we allemaal van meespreken. Voor auteurs in spe kan het daarom handig zijn om overal pen en papier bij de hand te hebben. En daar kan uw relatiegeschenk hen bij helpen! Zo kan u notitieboekjes, post-its en pennen bedrukken met uw naam of logo als promotiemateriaal. Dit kan gaan van eenvoudige post-its tot kleurrijke notitieboekjes en zelfs volledige kantoorsets die men makkelijk kan opvouwen tot draagbare kubus en zo overal met zich meenemen.

Ook digitaal lezen zit in de lift

Een “echt” boek heeft natuurlijk zijn charmes, maar ook digitaal lezen wordt steeds populairder. Zeker op vakantie is een e-reader dé manier om meerdere boeken te kunnen meenemen zonder met extra kilo’s te moeten slepen. En ook hier zit een mooie kans voor u verscholen: gepersonaliseerde tablethouders, powerbanks en USB-adapters zorgen er namelijk voor dat men altijd en overal comfortabel kan genieten van een meeslepend boek. Om al deze zaken mee te nemen op reis kan u ook een handige draagtas laten bedrukken met uw naam en/of logo. Vooral heel erg leuk om als goodiebag weg te geven op een boekenbeurs of boekenfestijn!

Een gepersonaliseerde tablethouder

Relatiegeschenken volgens het boekje

De klanten in uw boekenwinkel, de bezoekers van uw stand op een boekenbeurs, de leden van uw boekenclub… Wilt u hen op een leuke manier uw dankbaarheid tonen? Deze relatiegeschenken spreken boekdelen. Van een gepersonaliseerde bladwijzer of boekenlegger over post-its en pennen bedrukken, tot bedrukte tablethouders, powerbanks en nog veel meer: de leukste relatiegeschenken rond boeken, die vindt u allemaal op EuroGifts!

 

Contacteer ons voor meer info

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u, want er zijn ook heel wat goedkope relatiegeschenken op de markt. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven:

Lees meer

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer
Terug naar het overzicht