<< Elke bestelling vanaf 150 euro wordt de hele maand juni gratis verzonden! Gebruik de promocode 71906 >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE LEUKSTE RELATIEGESCHENKEN ROND BOEKEN
 
Datum: 18/06/2019
Tijd: 07:16:40

You are here

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Pagina afdrukken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Gezellig genesteld in de zetel, eventjes helemaal afgesloten van de wereld… Een goed boek kan écht voor de nodige ontspanning zorgen. Geen wonder dat veel leesfanaten zich richten tot een boekenclub, boekenbeurs, boekenwinkel of bibliotheek om telkens opnieuw in andere verhalen terecht te komen.

Relatiegeschenken rond boeken

Wilt u deze leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten - wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! En het mooiste van alles: u kan al deze geschenken naar wens laten personaliseren en makkelijk online bestellen.

Een gepersonaliseerde bladwijzer maken

Hoe vreselijk is het wanneer u zich wilt onderdompelen in uw lievelingsboek, maar niet meer weet op welke bladzijde u geëindigd was? Het hoekje van de bladzijde omplooien kan soelaas bieden, maar is niet meteen de meest esthetische oplossing. Een goede bladwijzer (ook wel boekenlegger genoemd) is daarom een must voor al wie graag leest.

Door boekenlegger Home te bedrukken kiest u voor een spotgoedkoop én superhandig relatiegeschenk dat elke leesliefhebber met plezier in ontvangst zal nemen. En door zo’n gepersonaliseerde bladwijzer te maken springt uw naam of logo keer op keer subtiel in het oog.

Een gepersonaliseerde bladwijzer maken

Post-its en pennen bedrukken voor schrijvers in spe

Goede ideeën ontstaan op de meest willekeurige momenten - daar kunnen we allemaal van meespreken. Voor auteurs in spe kan het daarom handig zijn om overal pen en papier bij de hand te hebben. En daar kan uw relatiegeschenk hen bij helpen! Zo kan u notitieboekjes, post-its en pennen bedrukken met uw naam of logo als promotiemateriaal. Dit kan gaan van eenvoudige post-its tot kleurrijke notitieboekjes en zelfs volledige kantoorsets die men makkelijk kan opvouwen tot draagbare kubus en zo overal met zich meenemen.

Ook digitaal lezen zit in de lift

Een “echt” boek heeft natuurlijk zijn charmes, maar ook digitaal lezen wordt steeds populairder. Zeker op vakantie is een e-reader dé manier om meerdere boeken te kunnen meenemen zonder met extra kilo’s te moeten slepen. En ook hier zit een mooie kans voor u verscholen: gepersonaliseerde tablethouders, powerbanks en USB-adapters zorgen er namelijk voor dat men altijd en overal comfortabel kan genieten van een meeslepend boek. Om al deze zaken mee te nemen op reis kan u ook een handige draagtas laten bedrukken met uw naam en/of logo. Vooral heel erg leuk om als goodiebag weg te geven op een boekenbeurs of boekenfestijn!

Een gepersonaliseerde tablethouder

Relatiegeschenken volgens het boekje

De klanten in uw boekenwinkel, de bezoekers van uw stand op een boekenbeurs, de leden van uw boekenclub… Wilt u hen op een leuke manier uw dankbaarheid tonen? Deze relatiegeschenken spreken boekdelen. Van een gepersonaliseerde bladwijzer of boekenlegger over post-its en pennen bedrukken, tot bedrukte tablethouders, powerbanks en nog veel meer: de leukste relatiegeschenken rond boeken, die vindt u allemaal op EuroGifts!

 

Contacteer ons voor meer info

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Waarom een gepersonaliseerde drinkbus hét ultieme zomergadget is

De zomer komt er eindelijk aan en iedereen begint reikhalzend uit te kijken naar zonovergoten dagen en warme, gezellige avonden. Bent u op zoek naar duurzame relatiegeschenken om tijdens de zomermaanden uit te delen? Ga dan voor een gepersonaliseerde drinkbus. Kleurrijk, praktisch, milieuvriendelijk… Lees hieronder waarom een bedrukte drinkfles het ultieme zomergadget is.

Lees meer

De 6 grootste misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken

Er bestaan heel wat misverstanden over promotieartikelen en relatiegeschenken. De feiten zijn, zoals zo vaker, heel wat genuanceerder. Wij zetten de meest frequente op een rijtje en vertellen u hoe de vork in de steel zit.

Lees meer

De 5 populairste bedrukte giveaways!

Bij het kiezen van een giveaways wilt u iets dat past bij uw bedrijf en uw doelgroep. EuroGifts brengt u een overzicht van de 5 populairste weggevertjes.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback