EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DEZE RELATIEGESCHENKEN EN PROMOTIEARTIKELEN VOOR DE AUTOSECTOR MAKEN U ZICHTBAAR
 
Datum: 23/02/2019
Tijd: 22:48:42

You are here

Deze relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autosector maken u zichtbaar

Pagina afdrukken

Deze relatiegeschenken en promotieartikelen voor de autosector maken u zichtbaar

Op zoek naar promotieartikelen of relatiegeschenken om de bekendheid van uw concessie of merk te vergroten? Bekijk dan zeker onderstaande artikelen die uw logo ongetwijfeld in de kijker zullen zetten.

Usb-lader - vrouw rijdt met de auto

Altijd energie voor uw klanten

Het is een probleem van deze tijd, maar wel een heel herkenbaar: we doen er alles aan om een lege gsm-batterij te vermijden. De tijd die we in de auto spenderen is ideaal om ons toestel op te laden.

Schenk uw klanten USB-adapters en/of powerbanks en neem dat stressgevoel bij ze weg. Laat deze artikelen bedrukken met uw logo en u hebt een geweldig relatiegeschenk in handen.

Tip: kies voor een USB-adapter met twee ingangen zodat twee toestellen gelijktijdig kunnen opladen.

 

Voorbereid op weer en wind

Rijden in slecht weer is niet alleen geen pretje, het maakt de weg ook onveiliger. Bereid daarom uw klanten en relaties voor op slechte weersomstandigheden met een ijskrabber of fluohesjes (die zijn trouwens wettelijk verplicht!).

Ook paraplu’s zijn een aanrader, niets zo hemeltergend als doorweekt op kantoor aankomen.

We hebben allemaal graag een stralend zonnetje, maar in de auto is een laagstaande zon net erg gevaarlijk. Een zonnebril is daarom een onmisbaar item in elk voertuig. Ook een topartikel wat veiligheid betreft: een EHBO-kit.

Zorg ervoor dat ze deze artikelen bedrukt met uw logo in de auto hebben liggen. Is Moeder Natuur niet goed gezind, dan bent u de redder in nood.

Dit herkent u ongetwijfeld ook: u moet even een snelle tussenstop maken en zit al krap in tijd. En dan merkt u het: u vindt die parkeerschijf niet. Bedruk parkeerschijven met uw logo en deel ze uit, want dan vindt u binnenkort uw logo achter tal van autoruiten: urenlang exposure!

 

Vragen over onze artikelen?

Stuur ons een mailtje, bel ons (056/31 39 91 of 02/771 01 52) op of chat meteen met een medewerker. We helpen u graag verder met al uw vragen.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Uw merkbekendheid verhogen kan ook met goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u, want er zijn ook heel wat goedkope relatiegeschenken op de markt. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat.

 

Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven:

Lees meer

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer
Terug naar het overzicht