<< Black Friday alert: ontvang 10% korting op ons volledige gamma!* Voor meer info en voorwaarden, klik hier. >>

You are here

Ontdek de voordelige WK-gadgets van Eurogifts

Pagina afdrukken

Ontdek de voordelige WK-gadgets van Eurogifts

De aankomende winterperiode staat dit jaar niet alleen in het teken van warme jassen handschoenen en sjaals, maar ook in dat van een ander groots gebeuren. Een gebeuren waar het hele land - zo niet de hele wereld - vol overgave naar uitkijkt: het WK voetbal. De 22e editie van het wereldkampioenschap voetbal vindt dit jaar plaats in Qatar van 20 november tot en met 22 december. Zo’n 32 landen strijden er voor de felbegeerde eretitel, waaronder ook onze eigen Belgische Rode Duivels.

Wie WK zegt, zegt natuurlijk ook supportersdorpen en talloze events groot of klein. Dé perfecte aangelegenheid om als bedrijf uit te pakken met leuke WK-accessoires om zo het heersende groepsgevoel aan te wakkeren en tegelijkertijd uw eigen merknaam in de kijker te zetten. 

Waarmee u klanten, partners of deelnemers aan uw WK-event mee kan verblijden? Eurogifts heeft talloze gadgets voor zowel groot als klein in de aanbieding. Ontdek het assortiment

Vlaggen

Een WK zonder vlaggen is hetzelfde als een café zonder bier: ondenkbaar. Als er één item aanwezig moet zijn op een WK-event, dan is het uiteraard de driekleur van ons eigen land. Bij Eurogifts kiest u hiervoor uit kleine zwaaivlaggetjes, de klassieke supportersvlag of de vlag in vorm van een klein rugzakje.

Schmink

Gaat u liever voor een ander toepasselijk geschenk? Dan zijn de schminksticks een interessante optie. Met deze driekleurige stick brengen supporters snel en gemakkelijk de driekleur van de Belgische vlag aan op het gezicht, de armen of benen. Het omhulsel kunt u perfect laten personaliseren door er bijvoorbeeld uw eigen merknaam, logo of slagzin op te drukken.  

wk-gadgets-bij-eurogifts

Hoofddeksels

Het is dan wel niet putje winter tijdens de WK-periode, echt warm zal het ook niet zijn. Steek de doorwinterde supporters daarom een hart onder de riem met bijvoorbeeld een hoed of pet

Handenklappers, fluitjes en ratelaars

Bij het WK hoort natuurlijk ook sfeer en véél lawaai. Voor zij die zich graag goed laten horen tijdens de matches zijn handenklappers, fluitjes of een ratelaar een tof extraatje. Ook deze vindt u allemaal terug in ons assortiment en kunt u gemakkelijk laten personaliseren. 

wk-artikelen-bij-eurogifts

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

WK-gadgets voordelig bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de beste prijs. Vragen? We beantwoorden ze graag.  

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Warm en gezellig de kerstperiode in met de voordelige relatiegeschenken van Eurogifts

De aangename temperaturen van de afgelopen periode doen het misschien nog niet vermoeden, maar de winterperiode is dichterbij dan u denkt. Ondertussen zijn we alweer november en dat betekent dat Sinterklaas, Kerst en Nieuwjaar niet meer zo veraf zijn. Een goed moment om eens na te denken over een eventueel relatiegeschenk voor uw werknemers of een fijne attentie voor schoolgangers. Zo gaan ook zij met een warm gevoel de winterperiode in! 

Lees meer

Vier Klantenweekend met een relatiegeschenk van Eurogifts

Zelfstandige of niet, een heel groot deel van uw inkomsten heeft u te danken aan uw klanten. Mensen die telkens weer voor u kiezen en vertrouwen hebben in uw producten, diensten of service. Hen bedanken voor dat vertrouwen? Tijdens het Klantenweekend op 1 en 2 oktober, kan dat. Geeft u uw klanten graag een attentie groot of klein mee? Duik dan zeker eens in het uitgebreide assortiment van Eurogifts. 

Lees meer

Voordelige relatiegeschenken voor de Week van de Mobiliteit

De Week van de Mobiliteit zit er weer aan te komen. Dit initiatief van Het Netwerk Duurzame Mobiliteit zet - naar eigen zeggen - mensen zo veel mogelijk op de goede weg. Letterlijk dan. Want van 16 tot 22 september wordt duurzame mobiliteit in Vlaanderen, Wallonië en ver daarbuiten extra in de kijker gezet. Dat gaat gepaard met tal van leuke initiatieven zoals Autovrije Zondag en in Vlaanderen Strapdag. Het doel? Mensen bewust maken van de impact die hun dagelijkse vervoermiddelen hebben op het milieu, en hen zo te motiveren om vaker een CO2-neutraal alternatief te kiezen. 

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback