EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ONTDEK DE KRACHT VAN HET PROMOTIEARTIKEL
 
Datum: 20/08/2017
Tijd: 10:21:54

You are here

Ontdek de kracht van het promotieartikel

Pagina afdrukken

Ontdek de kracht van het promotieartikel

Wist u dat 57% van de bezitters van promotieartikelen zich de naam van het bedrijf herinnert?

Dankzij de hoge zichtbaarheid profiteert een marketingcampagne immers rechtstreeks van promotieartikelen die iemand gebruikt.

De promotieartikelen die u bedrukt blijven deel uitmaken van het dagelijks leven van uw relaties of klanten. Uw merk blijft zo voortdurend top-of-mind. Daarom denken potentiële klanten spontaan aan u wanneer ze een van uw producten of diensten nodig hebben.

 

 

Merkbekendheid: een kleine investering voor veel return

Wist u dat uit een enquête van de EPPA (European Promotional Products Association) blijkt dat… 

  • 94% van de respondenten één of meer promotieartikelen bezit
  • en dat deze mensen 75% van de producten al meer dan een half jaar bezit (tot 2 jaar)
  • 9 van de 10 respondenten aangeven dat ze elke dag een promotieartikel gebruiken.
  • Promotieartikelen 88% van de mensen van 14 jaar en ouder bereiken (en zo een fors hoger bereik hebben dan reclame via televisie en radio)
  • Promotieartikelen 73% van de consumenten beïnvloeden bij hun beslissing tot een aankoop

U ziet het, promotieartikelen bedrukken met uw logo of naam is een kleine investering voor een stevige return. Ontdek onder andere onze pennen, kleding, gadgets en nog veel meer…

 

Wilt u meer weten over wat EuroGifts voor u kan betekenen? Contacteer ons vrijblijvend.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Laat jassen bedrukken en toon de kracht van uw merk

Een stevig jacket beschermt tegen weer en wind en kan dus het hele jaar door gedragen worden. Dit maakt van een jacket meteen ook een gepast relatiegeschenk.

Lees meer

Dankzij deze 10 relatiegeschenken bereikt de band met uw klanten een nieuw hoogtepunt

Hoe populair ze ook zijn, relatiegeschenken zijn meer dan een bedrukte pen. Er is een bijna oneindig aanbod aan verschillende producten en elk van uw klanten heeft andere noden en interesses. U doet er dus goed aan daar op in te spelen. De volgende 10 relatiegeschenken zijn enkele van onze topproducten waarmee u beslist de band met uw klanten versterkt. 

Lees meer

We vieren ons land met bedrukte feestartikelen

Op 21 juli zetten we België in de bloemetjes tijdens de nationale feestdag. VWilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten, zakenrelaties, of de leden van uw vereniging? Ga dan voor bedrukte feestartikelen in de nationale kleuren! 

Lees meer

Laat u wel een positieve indruk na met uw relatiegeschenken?

Bij EuroGifts bieden we een ruime keuze aan originele relatiegeschenken zodat u uw relaties keer op keer kunt verrassen. Hulp nodig bij het kiezen van een relatiegeschenk? Als u deze tips volgt, komt het zeker goed.

Lees meer

Een bedrukte hand spinner als relatiegeschenk: simpel en ontzettend populair

Kies voor een simpel en ontzettende populair relatiegeschenk: een bedrukte hand spinner, het trending gadget van 2017 dat  zorgt voor urenlang plezier! Meer lezen...

Lees meer

Zet in op guerilla marketing met deze 5 tips

Guerilla marketing is een reclamestrategie die zich richt op goedkope en vaak onconventionele marketingtactieken. Zo bereik je met een beperkt budget toch een groot resultaat.

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadelhoes of zadelovertrek gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

Waarom bedrukte aanstekers voor iedereen een nuttig geschenk zijn

Een gepersonaliseerde aansteker zal sowieso een vlammetje doen branden in de harten van uw personeel of zakenrelaties. Maar dit apparaatje is niet alleen een leuke attentie. Waarom zo’n bedrukte aansteker een nuttig geschenk is voor zowel de gever als de ontvanger? Dat leest u hier.

Lees meer

3 redenen waarom u T-shirts moet laten bedrukken

Er zijn onnoemelijk veel manieren om uw organisatie of bedrijf in de kijker te zetten. Een daarvan is het laten bedrukken van T-shirts. Heeft u hier al over nagedacht? Nog niet? Dan zijn bedrukte T-shirts zeker en vast het overwegen waard. 

Lees meer

Herbruikbare tassen bedrukken – het perfecte alternatief voor plastic zakjes

Sinds het verbod op gratis plastic tassen liggen deze winkelzakjes meer dan ooit onder vuur. Daarom gaan steeds meer winkeliers op zoek naar een duurzaam alternatief, zoals herbruikbare zakken.

Lees meer

Bedrukte potloden: hoe u zowel relaties als hun kinderen blij maakt

Het gevoel wanneer u bedrukte potloden als relatiegeschenken weggeeft is een gevoel dat met geen pen te beschrijven is. Kinderen die niet kunnen wachten om hun eerste kleurplaat te maken en ouders die hun geluk niet op kunnen met deze extra rust. Ook volwassenen zijn fan van deze nostalgische bedrukte potloden

Lees meer

Pages