EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
ONTDEK DE KRACHT VAN HET PROMOTIEARTIKEL
 
Datum: 26/09/2017
Tijd: 09:10:36

You are here

Ontdek de kracht van het promotieartikel

Pagina afdrukken

Ontdek de kracht van het promotieartikel

Wist u dat 57% van de bezitters van promotieartikelen zich de naam van het bedrijf herinnert?

Dankzij de hoge zichtbaarheid profiteert een marketingcampagne immers rechtstreeks van promotieartikelen die iemand gebruikt.

De promotieartikelen die u bedrukt blijven deel uitmaken van het dagelijks leven van uw relaties of klanten. Uw merk blijft zo voortdurend top-of-mind. Daarom denken potentiële klanten spontaan aan u wanneer ze een van uw producten of diensten nodig hebben.

 

 

Merkbekendheid: een kleine investering voor veel return

Wist u dat uit een enquête van de EPPA (European Promotional Products Association) blijkt dat… 

  • 94% van de respondenten één of meer promotieartikelen bezit
  • en dat deze mensen 75% van de producten al meer dan een half jaar bezit (tot 2 jaar)
  • 9 van de 10 respondenten aangeven dat ze elke dag een promotieartikel gebruiken.
  • Promotieartikelen 88% van de mensen van 14 jaar en ouder bereiken (en zo een fors hoger bereik hebben dan reclame via televisie en radio)
  • Promotieartikelen 73% van de consumenten beïnvloeden bij hun beslissing tot een aankoop

U ziet het, promotieartikelen bedrukken met uw logo of naam is een kleine investering voor een stevige return. Ontdek onder andere onze pennen, kleding, gadgets en nog veel meer…

 

Wilt u meer weten over wat EuroGifts voor u kan betekenen? Contacteer ons vrijblijvend.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Een Dopper bedrukken: duurzaam, handig en ontzettend populair

Een drinkfles van Dopper bedrukken zorgt voor twee vliegen in één klap. Uw bedrijf neemt ecologische verantwoordelijkheid en bezorgt uw relaties een ontzettend leuk geschenk.

Lees meer

Zet uw onderneming op de kaart met dit promotiemateriaal

Twijfelt u wat het beste promotiemateriaal is voor beurzen, bedrijfsfeestjes of andere events? Ontdek het in dit blogartikel. 

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

Zo blijf je altijd in het gezichtsveld van je klanten

Een goed draaiende zaak heeft een goede organisatie als fundament. Duidelijke afspraken en heldere communicatie spelen hierbij een belangrijke rol. Net daarom zijn organisatietools zoals kalenders en agenda’s nog steeds van belang. Ga maar na, er is niet één goed draaiend bedrijf dat niet steunt op minutieus ingevulde agenda’s en kalenders.

Lees meer

De Dag van de jeugdbeweging: een echte buitenkans

Als jeugdbeweging kan u de nauwe band tussen de leden een nieuw elan geven door ze knap uit te dossen in gepersonaliseerd promotiemateriaal.

Lees meer

De ideale promotieartikelen voor bedrijfsfeestjes

Bedrijfsfeestjes zijn ideaal om via bedrukte promotieartikelen uw bedrijf feestelijk in de kijker te zetten. Met deze promotieartikelen blijft uw bedrijf top-of-mind!

Lees meer

Onze nieuwe catalogus 2017-2018 is uit!

Vanaf nu kunt u onze nieuwe catalogus 2017-2018 online ontdekken. Tal van nieuwe relatiegeschenken en promotieartikelen hebben een plaats in ons assortiment veroverd. Van moderne powerbanks tot Fidget Spinners voor de kleinsten. We stellen u graag een aantal toppers voor!

Lees meer

Laat jassen bedrukken en toon de kracht van uw merk

Een stevig jacket beschermt tegen weer en wind en kan dus het hele jaar door gedragen worden. Dit maakt van een jacket meteen ook een gepast relatiegeschenk.

Lees meer

Dankzij deze 10 relatiegeschenken bereikt de band met uw klanten een nieuw hoogtepunt

Hoe populair ze ook zijn, relatiegeschenken zijn meer dan een bedrukte pen. Er is een bijna oneindig aanbod aan verschillende producten en elk van uw klanten heeft andere noden en interesses. U doet er dus goed aan daar op in te spelen. De volgende 10 relatiegeschenken zijn enkele van onze topproducten waarmee u beslist de band met uw klanten versterkt. 

Lees meer

We vieren ons land met bedrukte feestartikelen

Op 21 juli zetten we België in de bloemetjes tijdens de nationale feestdag. VWilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten, zakenrelaties, of de leden van uw vereniging? Ga dan voor bedrukte feestartikelen in de nationale kleuren! 

Lees meer

Laat u wel een positieve indruk na met uw relatiegeschenken?

Bij EuroGifts bieden we een ruime keuze aan originele relatiegeschenken zodat u uw relaties keer op keer kunt verrassen. Hulp nodig bij het kiezen van een relatiegeschenk? Als u deze tips volgt, komt het zeker goed.

Lees meer

Pages