<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
MET DEZE VOETBALGADGETS HAALT U ALS BEDRIJF HET MAXIMUM UIT HET WK VOETBAL 2018 IN RUSLAND
 
Datum: 23/03/2019
Tijd: 10:24:27

You are here

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het WK voetbal 2018 in Rusland

Pagina afdrukken

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het WK voetbal 2018 in Rusland

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op Rusland en verkeert het hele land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat het wereldkampioenschap voetbal doet met een bevolking.

Een maand lang lijkt het alsof het elke dag vrijdag is en is iedereen ontzettend uitgelaten. Er zijn meer hapjes en drankjes dan anders, tricolore vlaggen sieren de straten en mensen verzamelen op marktpleinen om er onder een heerlijk zomerzonnetje de wedstrijden te volgen.

Eerlijk is eerlijk. De kans die dit event en bijhorende feeststemming bieden mag u als onderneming gewoon niet laten liggen. Het is al meer dan eens bewezen dat gelukkige werknemers efficiënter werken. Het WK voetbal is dus een unieke gelegenheid om de moraal te boosten. En wel zo:

Surf met uw bedrijf mee op de golf van het WK voetbal 2018 in Rusland.

 

1. Wees flexibel

Er is geen betere manier om u als bedrijfsleider sympathiek te maken dan uw werknemers tijdens het WK voetbal wat vrijer te laten wat hun planning betreft.

Sommige wedstrijden beginnen al om 15 of 16 uur. Motiveer uw werknemers om wat vroeger te beginnen zodat ze ook vroeger kunnen stoppen om wedstrijden mee te pikken. Nog beter: organiseer voor topaffiches zelf een groot scherm en supporter met het hele bedrijf. Dat brengt ons meteen naar tip 2:

 

2. Kleed het kantoor aan

Een feestelijke omgeving doet al veel met de moraal van uw werknemers. Hang Belgische vlaggetjes aan de muren, hang een grotere vlag uit het raam of aan de gevel van uw bedrijf, of - waarom niet - leg een stuk kunstgras in de inkomhal. Organiseer een tafelvoetbaltoernooi en laat een hamburgerkraam opdraven op wedstrijddagen. Mogelijkheden genoeg om er een geweldig feest van te maken!

Gelukkige werknemers efficiënter werken. Het WK voetbal is een gelegenheid om de moraal te boosten.

 

3. Kleed uw personeel aan

Deze tip heeft altijd succes. Bestel slingers, hoeden, sjaals, in onze driekleur en u zult zien dat uw personeel meteen meesurft op de golven van nationale voetbalkoorts. Ook een topper: t-shirts met rugnummer en (bedrijfs)naam om de teamspirit helemaal in de verf te zetten.

 

4. Verras klanten en relaties

Ontvang bezoekende klanten en relaties met een leuke attentie in het WK-thema.  Denk aan supporterschmink, een voetbal met uw logo, spiegelhoesjes, … Of de Rode Duivels nu een sterk toernooi spelen of niet, u maakt in ieder geval een sterke indruk op uw relaties.

 

5. En doe er uiteraard uw voordeel mee

Eigenlijk creëeren al deze producten een open doelkans. Want als u ze bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, toont u dat u van dezelfde deugden des levens houdt als uw werknemers en relaties. U bent een van hen.

 

Wij geven de voorzet, aan u om te scoren!

 

Ontdek alle WK voetbal 2018-producten

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback