EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
MET DEZE VOETBALGADGETS HAALT U ALS BEDRIJF HET MAXIMUM UIT HET WK VOETBAL 2018 IN RUSLAND
 
Datum: 22/03/2018
Tijd: 07:17:33

You are here

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het WK voetbal 2018 in Rusland

Pagina afdrukken

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het WK voetbal 2018 in Rusland

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op Rusland en verkeert het hele land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat het wereldkampioenschap voetbal doet met een bevolking.

Een maand lang lijkt het alsof het elke dag vrijdag is en is iedereen ontzettend uitgelaten. Er zijn meer hapjes en drankjes dan anders, tricolore vlaggen sieren de straten en mensen verzamelen op marktpleinen om er onder een heerlijk zomerzonnetje de wedstrijden te volgen.

Eerlijk is eerlijk. De kans die dit event en bijhorende feeststemming bieden mag u als onderneming gewoon niet laten liggen. Het is al meer dan eens bewezen dat gelukkige werknemers efficiënter werken. Het WK voetbal is dus een unieke gelegenheid om de moraal te boosten. En wel zo:

Surf met uw bedrijf mee op de golf van het WK voetbal 2018 in Rusland.

 

1. Wees flexibel

Er is geen betere manier om u als bedrijfsleider sympathiek te maken dan uw werknemers tijdens het WK voetbal wat vrijer te laten wat hun planning betreft.

Sommige wedstrijden beginnen al om 15 of 16 uur. Motiveer uw werknemers om wat vroeger te beginnen zodat ze ook vroeger kunnen stoppen om wedstrijden mee te pikken. Nog beter: organiseer voor topaffiches zelf een groot scherm en supporter met het hele bedrijf. Dat brengt ons meteen naar tip 2:

 

2. Kleed het kantoor aan

Een feestelijke omgeving doet al veel met de moraal van uw werknemers. Hang Belgische vlaggetjes aan de muren, hang een grotere vlag uit het raam of aan de gevel van uw bedrijf, of - waarom niet - leg een stuk kunstgras in de inkomhal. Organiseer een tafelvoetbaltoernooi en laat een hamburgerkraam opdraven op wedstrijddagen. Mogelijkheden genoeg om er een geweldig feest van te maken!

Gelukkige werknemers efficiënter werken. Het WK voetbal is een gelegenheid om de moraal te boosten.

 

3. Kleed uw personeel aan

Deze tip heeft altijd succes. Bestel slingers, hoeden, sjaals, in onze driekleur en u zult zien dat uw personeel meteen meesurft op de golven van nationale voetbalkoorts. Ook een topper: t-shirts met rugnummer en (bedrijfs)naam om de teamspirit helemaal in de verf te zetten.

 

4. Verras klanten en relaties

Ontvang bezoekende klanten en relaties met een leuke attentie in het WK-thema.  Denk aan supporterschmink, een voetbal met uw logo, spiegelhoesjes, … Of de Rode Duivels nu een sterk toernooi spelen of niet, u maakt in ieder geval een sterke indruk op uw relaties.

 

5. En doe er uiteraard uw voordeel mee

Eigenlijk creëeren al deze producten een open doelkans. Want als u ze bedrukt met uw logo of bedrijfsnaam, toont u dat u van dezelfde deugden des levens houdt als uw werknemers en relaties. U bent een van hen.

 

Wij geven de voorzet, aan u om te scoren!

 

Ontdek alle WK voetbal 2018-producten

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Herbruikbare tassen bedrukken – het perfecte alternatief voor plastic zakjes

Sinds het verbod op gratis plastic tassen liggen deze winkelzakjes meer dan ooit onder vuur. Daarom gaan steeds meer winkeliers op zoek naar een duurzaam alternatief, zoals herbruikbare zakken.

Lees meer

Een stressvrije werkomgeving dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een stressvrije werkomgeving.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Maar voor elke sector is er een type pen. Ontdek in deze blogpost hoe u de juiste bedrukte balpen kiest voor uw sector.

Lees meer

EuroGifts genomineerd voor SafeShop Award

Wij zijn trots om mee te delen dat EuroGifts genomineerd is voor de Safeshop Awards ! Een initiatief van SafeShops.be, die het event voor het tweede jaar op rij organiseert.

Lees meer

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Kom verrassend uit de hoek met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, de perfecte kans om de warme, hartelijke kant van uw organisatie te tonen.

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, perfect om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet en ook nuttig is? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau.

Lees meer

Fluohesjes bedrukken met naam zorgt voor zichtbaarheid van uw logo

Fluohesjes met naam bedrukken zorgt op een persoonlijke manier voor de veiligheid van uw medewerkers, organisatieleden of schoolkinderen en maakt simultaan reclame !

Lees meer

Hoe bedrukte pasjes- en visitekaartjeshouders zichzelf terugbetalen

In de ondernemerswereld gaat het snel. Heel snel. Elke dag ontmoet u nieuwe mensen, ziet u nieuwe gezichten en legt u nieuwe contacten. Daarom hebt u als vooruitziend ondernemer altijd visitekaartjes op zak. Het is handig als u deze handig bij elkaar houdt met een visitekaartjeshouder.

Lees meer

Gepersonaliseerde Pins: eenvoudige en elegante branding

Op kantoor, tijdens een beurs, een netwerkevent, betoging, bedrijfsreceptie, meeting,… pins en geven een originele & professionele touch aan uw voorkomen verkrijgbaar in de vorm van uw logo en zorgen ze in oogopslag voor een unieke look.

Lees meer

Bezorg uw relaties een gezellige winter met gepersonaliseerde fleeceproducten

Het geheim van een goed relatiegeschenk zit ‘m in het schenken van het juiste cadeau op het juiste moment. Timing is alles. Aangezien de wintermaanden voor de deur staan, of ze eigenlijk al op een kier hebben gezet, is het perfecte ogenblik aangebroken om uw relaties en medewerkers een plezier te doen met gepersonaliseerde fleeceproducten. 

Lees meer

Pages