You are here

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Pagina afdrukken

Met deze trendy relatiegeschenken verrast u in 2020 uw klanten

Het is tegenwoordig steeds moeilijker om uw klanten te verrassen met een nuttig, opvallend geschenk.

Uw klanten zien voortdurend veel verschillende mensen, ontvangen van links en rechts geschenken en op het einde van de dag valt er niemand meer op door een overvloed aan indrukken. 

De sleutel tot succes? Uitpakken met een trendy relatiegeschenk dat z’n nut keer op keer bewijst. En zo dus deel gaat uitmaken van het dagelijks leven van uw klant of relatie.

In deze blogpost geven we u enkele uitstekende ideeën.

 

Doe uw voordeel met de health-hype

Gezondheid is meer dan ooit een item. Steeds meer mensen letten op hun voeding - denk maar aan de opmars van het veganisme - en bewegen zoveel mogelijk, met joggen en fitness als favoriete vrijetijdsbestedingen. En daar ligt voor u een uitstekende kans.

Want steun uw klanten en relaties bij hun gezonde activiteiten met daarvoor bestemde relatiegeschenken, en uw merk maakt zonder moeite een dagelijkse impact.

 

Zeg het met een drinkfles

Zowel heel populair op de werkvloer als in de sportzaal of waar men ook de benen strekt om te joggen of hardlopen, zijn drinkflessen. De Doppers, bijvoorbeeld, zijn daarbij ontzettend populair en de laatste tijd uitgegroeid tot Bic der drinkflessen. Verras uw relaties of klanten: laat een trendy drinkfles bedrukken met uw logo en maak dagelijks impact.

Kies een kleur die bij uw huisstijl past, en u hebt het ideale geschenk.

Tip: overweeg de Dopper-geschenkdoos om uw relatiegeschenk nog wat extra uitstraling te geven.

 

Scoor aan de lopende band

Naast een Dopper zijn er nog heel wat andere relatiegeschenken die hun waarde zullen bewijzen voor de hardlopers en joggers in uw netwerk:

Al deze sportartikelen kunt u laten bedrukken. Gezien het aantal kilometers dat deze sportievelingen afleggen, mag u rekenen op een breed bereik voor uw merk.

 

Alles voor een aangename werkomgeving

Work hard, play hard. Maar dan moet er dus wel eerst gewerkt worden. Ook hier kan u als merk uw duit in het zakje doen. 

Wat dacht u van een bureauhaak waaraan men handtassen, aktetassen, jassen of andere zakjes kan hangen? Deze handige gadgets winnen elke dag aan populariteit op de werkvloer. 

Nog steeds onontbeerlijk zijn powerbanks, die iedereen met een nagenoeg lege batterij een stressmoment besparen. Vergeet daarbij zeker geen superhandige oplaadkabel (zoals de modellen met aansluitingen voor verschillende merken). Heeft men de powerbank niet in de buurt, dan kan iedereen stress toch afwenden dankzij een bedrukte anti-stressbal

 

Meer inspiratie?

Heeft u graag nog wat ideeën? Laat ons gerust iets weten! We helpen u met plezier verder. 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback