You are here

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Pagina afdrukken

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Originele gadgets op maat van uw onderneming

Uw naamsbekendheid verhogen, hoe begint u daar dan aan? Een goede tip voor een startende ondernemer is om te investeren in originele gadgets, gerelateerd aan uw onderneming. Het is een gebaar dat uw (toekomstige) klanten graag in ontvangst nemen. Daarnaast dient het gadget als een leuke herinnering aan uw zaak wanneer uw klant hier gebruik van maakt.

Business Strategie van een jonge onderneme

Relatiegeschenken voor alle sectoren

Het aanbod gadgets van Eurogifts is eindeloos. Zo vindt u voor elke branche wel een leuk gadget waardoor uw klant u nooit meer zal vergeten. Van horeca tot toerisme of bouw, maar ook de IT-sector, het onderwijs, HR en zelfs de farmaceutische industrie: voor iedere onderneming vindt u bij Eurogifts een relatiegeschenk op maat.

Voor ieder wat wils

Liever iets algemener? Kies dan voor onze populaire relatiegeschenken die voor élke sector toepasbaar zijn. Zo hebben we een uitgebreid aanbod leuke gadgets. Daarnaast hebben we ook personaliseerbare tassen of USB-sticks. Of kies voor een notitieblokjes, gecombineerd met één van onze pennen

Jonge ondernemer werkt op laptop

Gadgets voor ieder budget

Gadgets komen niet alleen in alle groottes en maten, maar ook voor ieder budget. Zo hebben we heel wat premium gadgets, zoals onze A-merk pennen, kwaliteitsvolle draagtas of draadloze oplader. Daarnaast hebben we ook heel wat budgetvriendelijke opties. Zo kunt u kiezen voor onze promotie pennen, promo aanstekers of handige flesopeners. Of u nu kiest voor budgetvriendelijke relatiegeschenken of premium gadgets, al ons promotiemateriaal is steeds van uitstekende kwaliteit! Bovendien is een selectie van onze gadgets ook beschikbaar in kleine oplages.

Groene gadgets

Het milieu wordt almaar hoger in het vaandel gedragen, waardoor we bij Eurogifts ook steeds meer inzetten op groene gadgets. Zo vindt u in ons ecologisch assortiment onder andere herbruikbare tote bags en roestvrijstalen rietjes, maar ook de populaire Dopper-flessen in kleurrijke tinten mogen uiteraard niet ontbreken.

Thuiswerkgadgets

We werken met z’n allen meer thuis, waardoor gadgets die het thuiswerken nog aangenamer maken nog meer in trek zijn. Creëer meer privacy met onze webcam cover of vrolijk je bureau op met deze kleurrijke memotape. Bovendien kunt u uw smartphone een vast plekje geven dankzij onze handige smartphone bureau organizer.

Ontdek alle handige thuiswerkgadgets op onze overzichtspagina.

 

Heeft u als startende onderneming nog vragen of nood aan tips bij de keuze van uw gadget?

 

Chat met onsGeniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met de fiets naar school of de werkvloer? De voordelen in een notendop

Dat bewegen gezond is, weet iedereen. Maar als drukbezette werknemer of schoolganger blijft er vaak onvoldoende tijd vrij om te sporten tijdens de week. De ideale oplossing? Die groep aansporen om zich met de fiets naar respectievelijk de de werkvloer of school te verplaatsen. 

Lees meer

Een duwtje in de rug voor de horeca: profiteer van 10% korting

Omdat de horeca naar alle waarschijnlijkheid snel opent, willen wij u een duwtje in de rug geven: geniet van 10% korting op uw volgende bestelling van horecaproducten!

Lees meer

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Door relatiegeschenken uit te delen vergroot u uw merkbekendheid. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: ontdek onze top 5 gadgets onder 5 euro!

Lees meer
Terug naar het overzicht