You are here

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

Pagina afdrukken

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

In februari gaan tienduizenden Belgen de uitdaging aan: een maand lang geen alcohol drinken. De Druglijn en Stichting tegen Kanker startten dit initiatief in 2017 onder de naam Tournée Minérale. De bedoeling: de Belgen laten ervaren wat de invloed op hun gezondheid is, zowel fysiek als mentaal.

Hebt u klanten, relaties of medewerkers die meedoen aan Tournée Minérale, of wil u hen ertoe motiveren? Dan hebben we voor u enkele tips voor relatiegeschenken die hen zeker een handje zullen helpen op weg naar een persoonlijke overwinning.

Eerst en vooral: een goede gezondheid!

De focus ligt tijdens de maand februari op onze gezondheid. Fysieke inspanningen, mentale ontspanningen, … We zoeken de juiste balans en proberen innerlijke rust te vinden en ons lichamelijk topfit te voelen.

Nu we allemaal al maanden thuis moeten blijven, drinken we al eens graag gezellig thuis een glaasje extra. In februari proberen we echter 100% te focussen op onze gezondheid. Daarom zoeken veel mensen naar manieren om, ook tussen 4 muren, in beweging te blijven. Yoga en fitness zijn daarbij populair en uiterst heilzaam.

Persoon met sportmatje

Zo kan u uw relaties een plezier doen met bijvoorbeeld een fitness- of yogamat, een ideaal geschenk om uw relaties een gezond gevoel te geven tijdens Tournée Minérale.

Maar ook splinternieuwe badhanddoeken voor na een ontspannend warm bad zijn ongetwijfeld een schot in de roos.

Bekijk zeker ook onze andere sportartikelen zoals sportkledij of fluohesjes voor avondloopjes.

Twee fietsers

Wonen enkele van uw relaties in een mooie omgeving? Dan gaan ze vast graag fietsen. Voor hen zijn zadelhoesjes of andere fietsaccessoires ideale geschenken.

Ook was het nooit zo sociaal aanvaard om gewoon lekker op de zetel te ontspannen en niks te doen. In een kille februarimaand is het heerlijk om dan met een warm fleecedekentje gezellig met huisgenoten te babbelen of op jezelf wat — zonder schuldgevoel — te Netflixen.

Spetter pieter pater

Of uw doelpubliek nu naar buiten trekt om te sporten, binnen tot rust komt op een sportmatje of lekker in de woonkamer ontspant, niets is zo gezond als voldoende water drinken. Zeker in het kader van Tournée Minérale is het verstandig om dit extra in de verf te zetten.

Een ideale attentie in die context is een herbruikbare waterfles. Of u nu voor de welbekende Doppers of andere waterflesjes kiest, voldoende water drinken houdt de vochtbalans op peil en is goed voor het algemene welzijn van ons lichaam.

Sporters met drinkflessen

Alle artikelen in deze blogpost kunt u bij Eurogifts bestellen en laten bedrukken met het logo van uw bedrijf, om uw branding zo een positieve boost te geven.

Benieuwd hoe een bedrukking er zou kunnen uitzien? Vraag een gratis digitale proefdruk aan!

Meer inspiratie voor Tournée Minérale-artikelen?

Vindt u niet meteen iets geschikt? Contacteer ons dan gerust. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschenk en vertellen u alles wat u wilt weten over de bedrukking ervan.

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Op 1 maart 2021 vieren we een van de mooiste dagen van het jaar: Internationale Complimentendag. Zet uw klanten in de bloemetjes met gepersonaliseerde geschenken.

Lees meer

Week van de Vrijwilliger: zo zegt u bedankt

De Week van de Vrijwilliger is het ideale moment om uw vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Ontdek hier alvast een paar leuke cadeautips.

Lees meer

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

De winter is niet alleen het koudste, maar ook het gezelligste seizoen van het jaar. Reden te meer om uw relaties en werknemers te verwennen met warme, gezellige relatiegeschenken.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback