You are here

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Pagina afdrukken

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Op 1 maart 2021 vieren we een van de mooiste dagen van het jaar: Internationale Complimentendag. Een dag waarop iedereen extralief is voor elkaar. Voor familie, vrienden, maar ook klanten.

Maak uw klanten blij met een kleine attentie tijdens hun winkelbezoek. Wij geven u alvast wat cadeau-inspiratie ...

Cadeau complimentendag 

Kleine klantengeschenkjes, groot gebaar

Een cadeau voor wereldcomplimentendag hoeft niet groot te zijn. Met een kleine attentie maakt u uw klanten vast al heel blij.

Wie houdt er tijdens het shoppen niet van om op iets zoets te knabbelen? Geef uw klanten een gepersonaliseerd snoepje of chocolaatje cadeau om onderweg van te genieten.

Daarnaast kan u kleine, handige artikelen cadeau geven die perfect in de handtas passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een pen, usb-stick of mintdoosje. Met dit hartvormig mintdoosje zullen uw klanten zich zeker geliefd voelen op deze Internationale Complimentendag.

Shoppingtassen en tote bags met uw logo

Ga een stapje verder en geef uw klanten thuis of onderweg een constante reminder aan uw merk. Dat doet u door een handige shoppingtas of tote bag met uw naam of logo cadeau te geven. Zo heeft uw relatie altijd alles op zak en geniet uw merk van meer zichtbaarheid.

Complimentenbriefjes

Wilt u uw klanten een extra-persoonlijk geschenk geven? Schenk ze dan een notitieblok of memoblaadjes met een handgeschreven complimentje op het eerste blaadje. Hiermee zal u ongetwijfeld een indruk nalaten. Bedruk ze met uw naam of logo zodat uw klant een fijn gevoel aan uw merk zullen blijven linken.

Comlimenten memoblaadjes  

Bestel uw gepersonaliseerde geschenken

Heeft u beslist met welke geschenken u uw klanten in de bloemetjes gaat zetten op Wereldcomplimentendag? Plaats uw bestelling dan eenvoudigweg via de webshop. Indien u nog vragen heeft over onze artikelen, kan u ons altijd contacteren via onze chat.

 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Door relatiegeschenken uit te delen vergroot u uw merkbekendheid. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: ontdek onze top 5 gadgets onder 5 euro!

Lees meer

Week van de Vrijwilliger: zo zegt u bedankt

De Week van de Vrijwilliger is het ideale moment om uw vrijwilligers in de bloemetjes te zetten. Ontdek hier alvast een paar leuke cadeautips.

Lees meer
Terug naar het overzicht