Kies voor een duurzaam relatiegeschenk en stem de planeet weer vrolijk

Kies voor een duurzaam relatiegeschenk en stem de planeet weer vrolijk

In een wereld van fast plastics is het als werkgever of schooldirecteur soms moeilijk om met een origineel, milieuvriendelijk cadeau op de proppen te komen voor uw personeel of leerlingen. Maar er zijn mogelijkheden! Omdat we bij Eurogifts ook denken aan de toekomst van de planeet, hebben we een aantal duurzame cadeautips in ons assortiment. Kiest u voor een van deze opties, dan tovert u een glimlach op heel wat gezichten én draagt u bij aan een duurzamere leefwereld. Laat u hieronder alvast inspireren. 

Herbruikbare draagtas met uw logo

De meesten onder ons gaan wekelijks naar de winkel om inkopen te doen. Vaak gebeurt dat na de werk- of schooluren en haasten we ons zo snel mogelijk naar huis. Op die momenten is het heel verleidelijk om te grijpen naar een plastic zak om aankopen in op de bergen. Handig, maar helaas niet zo milieuvriendelijk. Zulke plastic draagtassen worden in enkele luttele seconden gemaakt en vervolgens gebruiken wij ze als klant misschien enkele minuten, tot we thuis zijn en de boodschappen kunnen uitladen. Het duurt echter heel wat jaren vooraleer die ene tas weer volledig afgebroken is. Zonde voor het milieu. 

Een goed alternatief hiervoor is een herbruikbare draagtas. Ze zijn compact, opvouwbaar en dus gemakkelijk mee te nemen. Een ideaal geschenk, waar werkelijk iedereen iets aan heeft. Kiest u een bedrukte tas met logo, merknaam of tekst naar keuze, dan zet u uw merk ook nog eens extra in de kijker. Zo wint iedereen: de planeet én uw bedrijf of school. 

powerbanks-met-uw-logo

Duurzame powerbanks

De smartphone is een vaste waarde geworden in ieders leven. Al onze favoriete muziek, series en social-kanalen zijn slechts een swipe van ons verwijderd. Er is echter niks vervelenders dan een lege batterij op een onverwacht moment. Heeft u op dat moment de pech ergens te zijn zonder (veel) stopcontacten in de buurt - denk aan de bus of trein - dan komt u misschien wel in de problemen terecht. Een powerbank is op die momenten een echt reddingsmiddel. Ook die vindt u terug tussen ons assortiment relatiegeschenken. Ga voor een exemplaar dat werkt op zonne-energie of eentje die gemaakt is van duurzame materialen en help zo de massale e-waste (elektronisch afval) in te dijken. 

Herbruikbare flessen, drinkbekers en brooddozen

De supermarkten gebruiken en masse plastic om drink- en etenswaren te verpakken. Moedig uw leerlingen en personeelsleden aan om de grote hoeveelheden afval die hierdoor ontstaan in te perken. Dat doet u door hen bijvoorbeeld een herbruikbare fles, drinkbeker of brooddoos te schenken. Op die manier hoeven ze geen gebruik te maken van wegwerpflesjes of plastic folie. Net zoals bij de voorgaande producten kunt u er ook voor kiezen om deze geschenken te laten bedrukken en zo uw naamsbekendheid een boost te geven.

Geeft u liever een ander eco-geschenk? Bekijk het volledige assortiment! Meer weten over de opties of een bestelling plaatsen? Contacteer ons! 

folder-open Blog