You are here

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Pagina afdrukken

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Veel mensen wandelen langs uw stand, ze kunnen meteen informatie vragen, en u kunt hen naar huis sturen met een gepast aandenken aan uw diensten of producten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

 

Dit promotiemateriaal past op elke beurs

Staat u regelmatig op beurzen of neemt u binnenkort voor de eerste keer deel? Dan is het uitdelen van promotiemateriaal hoe dan ook de perfecte kans om uw naamsbekendheid te vergroten bij potentiële klanten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde USB-sticks of notitieboekjes, of laat schrijfwaren bedrukken met uw logo of naam. Deze gadgets kan men makkelijk wegstoppen tijdens de beurs én ze komen thuis sowieso nog van pas. Een win-winsituatie dus!

 

Een gadget op maat van uw potentiële klanten

Bent u op zoek naar persoonlijker promotiemateriaal, dan kunt u ook per branche of beurs nadenken over leuke gadgets. Staat er een horecabeurs, autobeurs of bouwbeurs op uw agenda? Dan zijn deze promotieartikelen ideaal om aan de bezoekers van uw beursstand te schenken:

  • Horecabeurzen

U vindt op EuroGifts tal van promotieartikelen voor de horeca. Extra fijne gadgets voor op een beurs zijn onder andere een gepersonaliseerde keukenschort of flesopener, of een aansteker met uw naam of logo.

  • Autobeurzen

Een fluohesje of ijskrabber: het zijn twee zaken die in geen enkele auto mogen ontbreken. Perfect dus om deze gadgets te bedrukken met uw naam en uit te delen als promotiemateriaal op een autobeurs! Daarnaast is ook een telefoonhouder enorm handig, aangezien steeds meer mensen hun smartphone als gps gebruiken in de wagen.

  • Bouwbeurzen

Tot slot zijn immo- en bouwbeurzen erg populair. Hier vergroot u uw naamsbekendheid door handige promotieartikelen uit te delen als vouwmeters, compacte rolmeters en potloden. Iedereen die gaat bouwen, renoveren of een huis kopen kan deze items gegarandeerd gebruiken… En zal daarbij telkens aan u herinnerd worden!

 

Welke promotieartikelen neemt u mee naar de volgende beurs?

Hebben we u kunnen inspireren voor uw volgende beurs? Dan wensen we u veel plezier en succes toe! Of zoekt u nog meer inspiratie voor leuke promotieartikelen specifiek voor beurzen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie omtrent gadgets en promotiemateriaal voor beurzen.

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Lees meer
Terug naar het overzicht