You are here

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Pagina afdrukken

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Veel mensen wandelen langs uw stand, ze kunnen meteen informatie vragen, en u kunt hen naar huis sturen met een gepast aandenken aan uw diensten of producten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

 

Dit promotiemateriaal past op elke beurs

Staat u regelmatig op beurzen of neemt u binnenkort voor de eerste keer deel? Dan is het uitdelen van promotiemateriaal hoe dan ook de perfecte kans om uw naamsbekendheid te vergroten bij potentiële klanten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde USB-sticks of notitieboekjes, of laat schrijfwaren bedrukken met uw logo of naam. Deze gadgets kan men makkelijk wegstoppen tijdens de beurs én ze komen thuis sowieso nog van pas. Een win-winsituatie dus!

 

Een gadget op maat van uw potentiële klanten

Bent u op zoek naar persoonlijker promotiemateriaal, dan kunt u ook per branche of beurs nadenken over leuke gadgets. Staat er een horecabeurs, autobeurs of bouwbeurs op uw agenda? Dan zijn deze promotieartikelen ideaal om aan de bezoekers van uw beursstand te schenken:

  • Horecabeurzen

U vindt op EuroGifts tal van promotieartikelen voor de horeca. Extra fijne gadgets voor op een beurs zijn onder andere een gepersonaliseerde keukenschort of flesopener, of een aansteker met uw naam of logo.

  • Autobeurzen

Een fluohesje of ijskrabber: het zijn twee zaken die in geen enkele auto mogen ontbreken. Perfect dus om deze gadgets te bedrukken met uw naam en uit te delen als promotiemateriaal op een autobeurs! Daarnaast is ook een telefoonhouder enorm handig, aangezien steeds meer mensen hun smartphone als gps gebruiken in de wagen.

  • Bouwbeurzen

Tot slot zijn immo- en bouwbeurzen erg populair. Hier vergroot u uw naamsbekendheid door handige promotieartikelen uit te delen als vouwmeters, compacte rolmeters en potloden. Iedereen die gaat bouwen, renoveren of een huis kopen kan deze items gegarandeerd gebruiken… En zal daarbij telkens aan u herinnerd worden!

 

Welke promotieartikelen neemt u mee naar de volgende beurs?

Hebben we u kunnen inspireren voor uw volgende beurs? Dan wensen we u veel plezier en succes toe! Of zoekt u nog meer inspiratie voor leuke promotieartikelen specifiek voor beurzen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie omtrent gadgets en promotiemateriaal voor beurzen.

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het EK voetbal 2020

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op de 12 Europese gaststeden voor het Europees Kampioenschap voetbal. En dan verkeert het hele land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat een EK voetbal doet met een bevolking. De kans die dit event en bijhorende feeststemming bieden mag u als onderneming niet laten liggen.

Lees meer

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkoude slaat de laatst tijd niet meer toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het nu leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje als een bedrukte muts.

Lees meer
Terug naar het overzicht