EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
KIES HET JUISTE PROMOTIEMATERIAAL VOOR UW VOLGENDE BEURS
 
Datum: 21/11/2019
Tijd: 18:37:54

You are here

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Pagina afdrukken

Kies het juiste promotiemateriaal voor uw volgende beurs

Beurzen zijn het uitgelezen moment om uw merk of bedrijf in de kijker te zetten. Veel mensen wandelen langs uw stand, ze kunnen meteen informatie vragen, en u kunt hen naar huis sturen met een gepast aandenken aan uw diensten of producten. Maar welk promotiemateriaal is het meest geschikt om uit te delen op een beurs? Wij geven u graag een aantal handige tips.

 

Dit promotiemateriaal past op elke beurs

Staat u regelmatig op beurzen of neemt u binnenkort voor de eerste keer deel? Dan is het uitdelen van promotiemateriaal hoe dan ook de perfecte kans om uw naamsbekendheid te vergroten bij potentiële klanten. Denk hierbij aan gepersonaliseerde USB-sticks of notitieboekjes, of laat schrijfwaren bedrukken met uw logo of naam. Deze gadgets kan men makkelijk wegstoppen tijdens de beurs én ze komen thuis sowieso nog van pas. Een win-winsituatie dus!

 

Een gadget op maat van uw potentiële klanten

Bent u op zoek naar persoonlijker promotiemateriaal, dan kunt u ook per branche of beurs nadenken over leuke gadgets. Staat er een horecabeurs, autobeurs of bouwbeurs op uw agenda? Dan zijn deze promotieartikelen ideaal om aan de bezoekers van uw beursstand te schenken:

  • Horecabeurzen

U vindt op EuroGifts tal van promotieartikelen voor de horeca. Extra fijne gadgets voor op een beurs zijn onder andere een gepersonaliseerde keukenschort of flesopener, of een aansteker met uw naam of logo.

  • Autobeurzen

Een fluohesje of ijskrabber: het zijn twee zaken die in geen enkele auto mogen ontbreken. Perfect dus om deze gadgets te bedrukken met uw naam en uit te delen als promotiemateriaal op een autobeurs! Daarnaast is ook een telefoonhouder enorm handig, aangezien steeds meer mensen hun smartphone als gps gebruiken in de wagen.

  • Bouwbeurzen

Tot slot zijn immo- en bouwbeurzen erg populair. Hier vergroot u uw naamsbekendheid door handige promotieartikelen uit te delen als vouwmeters, compacte rolmeters en potloden. Iedereen die gaat bouwen, renoveren of een huis kopen kan deze items gegarandeerd gebruiken… En zal daarbij telkens aan u herinnerd worden!

 

Welke promotieartikelen neemt u mee naar de volgende beurs?

Hebben we u kunnen inspireren voor uw volgende beurs? Dan wensen we u veel plezier en succes toe! Of zoekt u nog meer inspiratie voor leuke promotieartikelen specifiek voor beurzen? Neem dan een kijkje op deze pagina. Uiteraard kunt u ons ook altijd vrijblijvend contacteren voor meer informatie omtrent gadgets en promotiemateriaal voor beurzen.

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zakelijke relatiegeschenken die er ook na de feestdagen nog toe doen

Tijdens het eindejaar wordt u vaak om de oren geslagen met originele kerstgeschenken van zakenpartners, leveranciers of klanten. Om ook na de feestdagen top of mind te blijven bij u klanten, vindt u hier handige tips voor zakelijke kerstgeschenken die er echt toe doen.

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Mag u ambtenaren een cadeau geven als bedankje? En zo ja, wat kunt u hen dan geven? Wij lichten de regels toe én geven tips voor originele geschenken! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer
Terug naar het overzicht