You are here

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Iedereen smelt voor deze populaire winterse relatiegeschenken

De winter is niet alleen het koudste, maar ook het gezelligste seizoen van het jaar. Reden te meer om uw relaties te verwennen met warme en gezellige relatiegeschenken. Of misschien moeten uw medewerkers wel vaak de winterse kou trotseren? Ook zij zullen meer dan blij zijn met een geschenk dat hen warm houdt. In wat volgt geven we u tips voor winterse relatiegeschenken waar iedereen voor smelt.

 

Warm aanbevolen: mutsen, handschoenen en sjaals met uw logo

Warme handschoenen, sjaals en mutsen: het zijn echte must-haves om Koning Winter te trotseren. Waarom zou u deze dus niet laten bedrukken met uw naam of logo? Zo houden ze uw relaties warm en zetten ze tegelijk uw bedrijf in de kijker. Bovendien kunt u ook touchscreen handschoenen laten bedrukken: het perfecte geschenk voor werknemers of relaties die vaak hun smartphone of tablet nodig hebben wanneer ze buiten zijn.

Veilig de baan op met deze winterse accessoires

Winterse neerslag en donkere dagen maken dat de zichtbaarheid onderweg niet altijd optimaal is in de winter. Daarom hebben we diverse relatiegeschenken in ons aanbod om de veiligheid van uw relaties of werknemers te verhogen. U kunt voorruitbeschermers of ijskrabbers bedrukken zodat men ‘s ochtends snel en met goed zicht kan vertrekken met de wagen, of fluohesjes. Deze zijn altijd handig om in de auto te hebben en komen ook van pas op de fiets of tijdens wandelingen.

 

Gezelligheid troef! Gepersonaliseerde mokken, kaarsen en dekens

Duiken de temperaturen buiten onder het vriespunt? Hoog tijd om het binnen gezellig te maken. Schenk uw relaties of werknemers een lichtpuntje in dit donkere seizoen met bedrukte kaarsen of schenk hen extra warmte in de vorm van een zacht fleecedeken. Tot slot zijn er ook gepersonaliseerde mokken om te genieten van een kop warme koffie of thee. Wat u ook kiest, de ontvangers zullen helemaal warm worden bij het krijgen van deze geschenken en zullen uw merk koppelen aan de gezelligheid die ermee samengaat.

Meer inspiratie voor winterse relatiegeschenken

Bent u op zoek naar het perfecte winterse relatiegeschenk, maar vindt u niet meteen iets geschikt? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag bij het vinden van een geschenk en adviseren u omtrent de bedrukking.

 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze geschenken helpt u uw relaties een handje bij Tournée Minérale

Februari is Tournée Minérale-maand! Ontdek onze tips voor relatiegeschenken om uw relaties te ondersteunen bij deze beproeving.

Lees meer

3 leuke relatiegeschenken om Blue Monday mee op te vrolijken

 Wilt u uw klanten en/of relaties op Blue Monday opvrolijken? Met deze 3 leuke relatiegeschenken lukt dat zeker. Laat u inspireren!

 
 
 
 
 
 
Lees meer

Sportartikelen bedrukken voor actief thuiswerken

In beweging blijven tijdens het thuiswerken is uiterst belangrijk. Help uw relaties op weg met bedrukte sportartikelen voor thuis. Lees hier onze tips.
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer
Terug naar het overzicht