Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

En hou het vooral niet enkel bij Secretaressedag. Net zoals we onze geliefden niet enkel op Valentijn tonen dat we hen graag zien, is het belangrijk dat uw office assistants zich elke dag van de week geapprecieerd voelen.

Denk ook aan de office assistants van uw relaties. We zitten er wellicht niet ver naast als we stellen dat u minstens even vaak met hen als met uw collega-bedrijfsleiders communiceert, toch?

Aangenamere werkomgeving

Begin waar uw office assistants het leeuwendeel van hun kostbare tijd doorbrengen: het kantoor. Vrolijk de omgeving op met (gekleurde) memoblaadjes en notitieblokken maar ook creditcardhouders voor de bedrijfskaarten of briefopeners.

Er is natuurlijk niets mis met een fris geurend bloemetje of lekkere snoepjes (zoals snoeppotjes, stroopwafels of pralines), maar met bovenstaande nuttige extraatjes maakt u hun dagelijkse taken wat aangenamer.

Uw office assistant: de eerste indruk op de klant

Office managers zijn vaak het eerste aanspreekpunt van potentiële en huidige klanten. Het is dus belangrijk dat zij een goede indruk maken en makkelijk bereikbaar zijn bij eventuele problemen Doe de office assistants een plezier met een handige tas, documentenmap, of een kratchtige powerbank zodat ze altijd beschikbaar zijn.

Personaliseer en zet uw merk in de kijker

Geef alle bovenstaande producten een extra touch door ze te personaliseren met bijvoorbeeld een leuke boodschap voor de office assistants of met uw logo om zo aan uw branding te werken.

Weet wat u koopt: gratis proefdruk

U weet graag wat u mag verwachten wanneer u op het punt staat een of meerdere producten te bestellen. Dat weten we bij Eurogifts heel goed. Daarom sturen we u vrijblijvend en gratis een digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u koopt en vermijdt u onaangename verrassingen. We beginnen pas met het personaliseren van de volledige bestelling wanneer u akkoord bent.

Ontdek nog veel meer ideeën voor Secretaressedag

De mogelijkheden wat betreft leuke geschenken voor Secretaressedag zijn eindeloos.

Ontdek alle producten

folder-open Blog