You are here

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Pagina afdrukken

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Vroeger, toen er nog zoiets bestond als een witte Kerst, rilden we ons de kleren van het lijf in november en december. Nu het klimaat even snel verandert als de gemiddelde politicus van mening, komen de echte koudefronten pas overwaaien rond februari. 

Of u het nu leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje als een bedrukte muts

 

Comfort voor uw klanten

We hoeven niet uit te leggen dat het als bedrijf belangrijk is om customer-centric te handelen, en dus vanuit de noden van uw klanten te denken in plaats van wat u zelf graag wil vertellen. Het is een filosofie. Een manier van werken die u hanteert als basis van al uw handelingen. 

Dat principe kunt u perfect doortrekken tot het dagelijks leven van uw relaties. Schenk ze voor de koudste tijd van het jaar een warme muts en iedereen wint. Zij houden zich warm, en u hebt een klant die u - al dan niet bewust - nog iets gunstiger gezind is.

 

Visibiliteit voor uw merk

En er is nog een extra voordeel verbonden aan het personaliseren en uitdelen van mutsen. Laat ze bedrukken met uw bedrijfsnaam of logo en uw merk verspreidt zich vanzelf onder een breed publiek. 

 

Waar moet u op letten bij het kiezen van een muts?

U gaat best niet zomaar voor de eerste de beste muts. Sta even stil bij de volgende zaken:

  • Uw huisstijl: kies een kleur die bij uw logo en bedrijfskleuren past.

  • Het type muts: er zijn heel wat soorten en maten. Is het imago van uw bedrijf eerder sportief, kies dan voor een sportief model.

  • Niet elk materiaal wordt op dezelfde manier gepersonaliseerd. Kijk even na wat u verkiest.

 

Gratis digitale proefdruk via EuroGifts

Zijn bedrukte mutsen wel interessant voor uw doelgroep? Hier bij EuroGifts vindt u een breed aanbod mutsen in allerlei kleuren. Daarbovenop kan u rekenen op een gratis digitale proefdruk. Zo weet u perfect wat u mag verwachten en vermijdt u onaangename verrassingen.

 

Inspiratie nodig?

Ontdek al onze mutsen

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Lees meer
Terug naar het overzicht