You are here

Hippe relatiegeschenken voor 2021

Pagina afdrukken

Hippe relatiegeschenken voor 2021

Met uw relatiegeschenk bereikt u idealiter twee dingen: u maakt uw klanten en relaties blij met een attent geschenk én gelijktijdig vergroot u de zichtbaarheid van uw merk

De kans dat u hierin slaagt neemt aanzienlijk toe wanneer u kiest voor hippe relatiegeschenken die inspelen op de noden en wensen van het moment. Ontdek hieronder de trends op het vlak van relatiegeschenken voor 2021 en laat u inspireren!

 

Gezond het nieuwe jaar in 

2020 zal voor veel mensen een uitdagend jaar zijn geweest. Help uw klanten en relaties daarom om 2021 zowel fysiek als mentaal gezond te starten. Met trendy én relevante relatiegeschenken zoals sportkledij, anti-stress artikelen, infuserflessen en hygiëne-artikelen zult u zeker indruk maken. 

 

Maak thuiswerken makkelijker

Thuiswerken is niet meer weg te denken uit de samenleving. En hoewel bijna iedereen inmiddels de nodige ervaring heeft met werken van thuis uit, zullen veel thuiswerkplekken nog geoptimaliseerd kunnen worden.

 

Ook in 2021 zijn items die het thuiswerken makkelijker en/of leuker maken daarom een zeer geschikt relatiegeschenk. Denk aan handige accessoires, zoals: 


Motiverende relatiegeschenken

Een glimlach is onbetaalbaar en lachen is gezond. Wilt u uw medewerkers een hart onder de riem steken of uw klanten laten weten dat u aan hen denkt? Deze motiverende relatiegeschenken zullen hen direct doen stralen:

  • Met deze handklapper kan iedereen zichzelf een applausje geven. 

  • Dit lampje is niet alleen veilig, maar ook heel vrolijk. 

  • Een mok die bedrukt is met een motiverende tekst of leuke spreuk is altijd een succes. 


Advies nodig over uw relatiegeschenk? 

Zoekt u nog extra inspiratie voor een hip relatiegeschenk dat perfect bij uw bedrijf past? Of ontvangt u graag advies over het personaliseren van een van onze producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren. 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Singles Day 2020: maak uw actie nog specialer

Op Singles Day zetten alleenstaanden zichzelf in het zonnetje. Wilt u uw Singles Day actie nog specialer maken? Verras uw klanten dan met een kleine attentie. Wij lijsten alvast een aantal ideeën op! 

Lees meer

Sluit 2020 goed af met een eindejaarsgeschenk op maat

2020 was een ongewoon jaar. Met een creatief eindejaarsgeschenk toont u uw klanten en/of personeel dat u hun inzet en trouw waardeert. Wij lijsten alvast een aantal ideeën voor u op ter inspiratie!

Lees meer

Tote bags bedrukken: zo haalt u meer uit deze promotiemogelijkheid

Tote bags zijn praktisch, vallen op en er is veel ruimte voor personalisatie. Wilt u een tote bag laten bedrukken? Lees dan eerst deze blogpost voor tips en inspiratie!

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback