EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
HEEFT U AL GEDACHT AAN EEN RELATIEGESCHENK VOOR OP DE FIETS?
 
Datum: 23/10/2019
Tijd: 15:18:50

You are here

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

Pagina afdrukken

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

Fietsen

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zoals zadelhoesjes, fietstassen en drinkflessen zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Duidelijk hoorbaar en zichtbaar op weg

Veiligheid blijft een prioriteit voor iedereen die de baan op gaat. Dat geldt ook voor fietsers. Een draagbaar fietslampje is daarom ideaal: makkelijk mee te nemen, makkelijk te bevestigen aan de fiets, én duidelijk zichtbaar in het duister. Daarnaast is ook een fietsbel onmisbaar. De fietsbellen op EuroGifts zijn eveneens makkelijk te monteren en kan u bedrukken naar wens.

Laat zadelhoesjes bedrukken en voorkom nattigheid

Rondtoeren op de fiets is erg aangenaam op zonnige dagen, maar ook in de zomer durf het al eens te regenen. Zorg daarom dat uw relaties altijd voorbereid zijn op nattigheid en laat zadelhoesjes bedrukken. Al onze zadeldekjes zijn waterafstotend en dankzij de universele maat passen ze op elk fietszadel. Uw personalisatie maakt het zadelhoesje helemaal af!

Bedrukte fietstassen voor het ultieme fietscomfort

Een fietstas zorgt voor ultiem fietscomfort. U heeft namelijk geen rugzak of handtas nodig, want de voornaamste spullen (zoals uw gsm en portefeuille) bergt u gewoon op in de fietstas aan het stuur. Op die manier heeft u deze zaken ook altijd onmiddellijk bij de hand. Bedrukte fietstassen met uw naam of logo zullen dus met plezier mee de baan op mogen!

Fietsen met fietsmandje

Vergeet niet om een drinkfles of bidon te bedrukken

Iedereen die regelmatig de fiets neemt zal het kunnen beamen: een degelijke drinkfles of bidon is een echte must have op de fiets. Door een drinkfles te bedrukken geniet uw logo van de nodige zichtbaarheid. Een gepersonaliseerde drinkfles, met handige sportdop en goede grip, zal immers dankbaar gebruikt worden door uw klanten of relaties.

Welk relatiegeschenk voor de fiets kiest u?

In deze rubriek kan u al onze fietsaccessoires bekijken. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? Aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij beantwoorden graag uw vragen en helpen u om de juiste producten te vinden en naar wens te bedrukken.

Met de juiste relatiegeschenken lopen uw relaties nooit spaak!

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Mag u ambtenaren een cadeau geven als bedankje? En zo ja, wat kunt u hen dan geven? Wij lichten de regels toe én geven tips voor originele geschenken! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets. 

Lees meer
Terug naar het overzicht