Handgel of mondmaskers bedrukken: ontdek onze hygiƫneartikelen

Handgel of mondmaskers bedrukken: ontdek onze hygiëneartikelen

Mondmaskers en handgel zijn, onverwacht, een zeer belangrijke rol gaan spelen in ons leven. Het zijn echter niet alleen onmisbare hygiĆ«neartikelen in deze corona-tijden, ze bieden ook zeer interessante mogelijkheden voor personalisatie. 

Zowel flesjes handgel als mondmaskers kan u immers bedrukken met uw bedrijfslogo of -naam. Een zeer praktisch relatiegeschenk waarmee zichtbaarheid gegarandeerd is. 

Mondmaskers bedrukken: uw logo op ooghoogte 

Hoewel iedereen inmiddels meerdere mondmaskers thuis heeft liggen, kunnen we stellen dat het er eigenlijk nooit genoeg zijn. Een gezichtsmasker moet immers na gebruik gewassen of weggegooid worden, het is dus goed om er veel op voorraad te hebben. Het is bovendien handig om er altijd Ć©Ć©n bij de hand te hebben in een jaszak, de wagen, handtas ā€¦ 

mondmaskers-bedrukken-logo

Mondmaskers zijn daarmee een ideaal relatiegeschenk en perfect promotiemateriaal. Ze zullen gretig gebruikt worden en uw logo, bedrijfsnaam of bedrijfskleuren vallen absoluut op wanneer ze op een mondmasker gedrukt zijn. 

Ons assortiment bevat verschillende soorten gezichtmaskers, zoals: 

  • Mondmasker Custom Protect: gemaakt van een materiaal met een verkoelend effect. U kan dit comfortabele mondmasker bedrukken met een full colour all-over print. 

  • Mondmasker Coton-insert: dit masker heeft een inzetstuk voor een filter en biedt zo nog meer bescherming. 

  • Mondmakser Medicoton: een gecertificeerd mondmasker van medisch katoen. Dankzij de metalen neusclip kan het strak rond de neusbrug geplaatst worden voor extra comfort. 

  • Mondmasker Elasto Custom: een zacht en herbruikbaar gezichtsmasker. U kan dit masker personaliseren met een full-colour sublimatie bedrukking. 

Bekijk hier ons volledige aanbod aan gezichtsmaskers om te bedrukken

Bedrukte flesjes handgel: echte must-haves

Naast mondmaskers zijn ook flesjes handgel echte must-haves geworden. Handig om altijd op zak te hebben, u weet immers nooit wanneer u onverwacht in aanraking komt met een oppervlak dat u niet helemaal vertrouwd. 

Bij ons kan u kiezen uit verschillende flesjes handgel of handspray om te bedrukken. Zo heeft handgel Lavario bijvoorbeeld een haakje zodat het flesje kan worden opgehangen. Handgel Saniclean heeft dan weer het perfecte zakformaat. U kan deze flacon bovendien verder personaliseren met de namen van uw werknemers of relaties. 

handgel-met-uw-naam

Of wat ook handig kan zijn: een grotere fles handgel met een pompdispenser. Deze fles kan u op uw bureau of bij de inkom van uw bedrijf zetten. Sommige mensen verkiezen dan weer een spray en ook die hebben we in ons assortiment. Ontdek bijvoorbeeld handspray Limpeza of handspray Cleanhand

Onze handen wassen, we doen het allemaal heel regelmatig. Soms is handgel of een handspray gemakkelijk, maar vaak is handzeep wel zo fijn. Wanneer u een fles handzeep, zoals handzeep Sanisoap, laat bedrukken zal uw logo of bedrijfsnaam dus zeker in het oog springen. Of kies voor een van deze kleine flesjes met een inhoud van 50 of 100 ml die eenvoudig overal mee naartoe genomen kunnen worden. 

Hygiƫneartikelen personaliseren

U ziet, er is veel mogelijk wanneer het gaat om het bedrukken van artikelen zoals mondmaskers of handgel. Heeft u nog vragen over het personaliseren van hygiƫneartikelen? Contacteer ons gerust voor advies op maat.