You are here

Goedkoop relatiegeschenken bestellen? Reken op de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Pagina afdrukken

Goedkoop relatiegeschenken bestellen? Reken op de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Relatiegeschenken kopen voor werknemers, klanten of partners? Voor de ontvanger is het een fijn extraatje, maar voor u natuurlijk wel een bijkomende kost. Kiest u voor Eurogifts als leverancier, dan kiest u gelukkig ook voor goedkope relatiegeschenken. Wij garanderen u een Laagste Prijs Garantie op tal van artikelen. Vindt u hetzelfde geschenk aan een lagere prijs bij de concurrentie? Dan passen wij onze offerte graag voor u aan. 

Laat gadgets, drinkwaren en kledij goedkoop bedrukken

Voor een betaalbaar relatiegeschenk van degelijke kwaliteit, bent u bij ons aan het juiste adres. Nog geen idee waar uw voorkeur naartoe gaat? Scroll gerust door het overzicht met onze laagsteprijsartikelen. U vindt er tal van handige items terug die de ontvangers met plezier zullen gebruiken. 

Gadgets

Gadgets zijn ideaal als kleine attentie voor uw relaties. U maakt de ontvanger blij én zet uw eigen merknaam ermee in de kijker. Kiezen doet u uit een heel breed assortiment. Geeft u graag een geschenk waar iedereen wat aan heeft? Denk dan eens aan een USB-stick. Een handig én compact relatiegeschenk dat ongetwijfeld van pas komt. Of wat dacht u van een gepersonaliseerde pen? Ook daarvan maken we tenslotte elke dag gebruik. Bovendien kosten deze relatiegeschenken u niet veel én u zet er ook nog eens uw merk mee in de verf. 

laagste-prijs-garantie-bij-eurogifts

Drink- en eetwaren

Geeft u liever de voorkeur aan een ander geschenk? Neem dan zeker een kijkje tussen onze drink- en eetwaren. Een brooddoos komt ‘s middags bijvoorbeeld steevast van pas. Wilt u uw personeel, klanten of leerlingen motiveren om voldoende water te drinken gedurende de dag én tegelijkertijd hun steentje bij te dragen aan het milieu? Dan zijn herbruikbare drinkflessen echt een topper. Een gepersonaliseerd glas of leuke mok geven? Ook dat kan, uiteraard. 

Kledij

Heeft u een iets ruimer budget, dan denkt u misschien aan gepersonaliseerde kledij of een tof accessoire. Ook binnen deze categorie hebben we behoorlijk wat laagsteprijsitems in de aanbieding. Kiest u voor bedrukte sweatshirts, gepersonaliseerde petten of toch een tas of rugzak? Bij Eurogifts vindt u voor elk wat wils. 

Transparante prijzen, degelijke kwaliteit

Bent u ook op zoek naar een voordelig relatiegeschenk van degelijke kwaliteit? Overweeg dan zeker Eurogifts als partner. Onze prijzen zijn steeds eerlijk en transparant.

Vragen? We beantwoorden ze graag. 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems.

Lees meer

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

Lees meer

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Lees meer
Terug naar het overzicht