Gepersonaliseerde (Stilolinea) pennen, het ideale relatiegeschenk

Gepersonaliseerde (Stilolinea) pennen, het ideale relatiegeschenk

Het ideale relatiegeschenk vinden, da’s een opgave. Om iedereen de kans te geven een item te vinden dat past binnen het budget én de vooropgestelde verwachtingen, bieden wij een zeer ruim assortiment aan. We kunnen stellen dat gepersonaliseerde pennen met opdruk - en dan bij uitstek onze Stilolinea’s - een van de meest gekozen opties zijn. 

Waarom? Dat is voor de hand liggend. Want zeg nu zelf, tijdens de werkdag is er sowieso wel een moment waarop u iets wenst te noteren. Van to-dolijstjes tot vergaderingnotities, een goede pen komt altijd van pas. Bij Eurogifts kiest u uit een breed arsenaal aan kwalitatief schrijfgerei. Die kunt u volledig personaliseren volgens de huisstijl van uw onderneming. Perfect om mee te geven aan werknemers of (potentiële) klanten. 

Waarom kiezen voor Stilolinea?

Stilolinea pennen zijn al jarenlang een vaste waarde in onze collecties. Ze zijn bekend omwille van hun degelijkheid, betrouwbaarheid en uniek Italiaans design. Deze balpennen hebben een ruim oppervlak dat eenvoudig te bedrukken valt met uw logo, naam of baseline. Vervaardigd van hoogwaardig ABS-materiaal en voorzien van milieuvriendelijke vullingen met Duitse kwaliteitsinkt. De perfecte keuze als u het ons vraagt! 

Stilolinea-pennen-bedrukken-met-uw-logo

Zet uw merk subtiel in de kijker

Uw merk in de kijker zetten zonder schreeuwerig over te komen. Het is een vraag die we bij Eurogifts vaak voorgeschoteld krijgen. Ons antwoord hierop is uiteraard afhankelijk van uw wensen en budget. En toch kunnen we met zekerheid zeggen dat bedrukte pennen in heel wat van die gevallen een goede oplossing bieden. Ze zijn klein en compact, waardoor ze gemakkelijk mee te nemen én geven zijn. Daarnaast mag u er zeker van zijn dat ze effectief gebruikt worden, want zoals we hierboven al vermeldden, is een pen nog steeds een vanzelfsprekendheid in het dagelijkse leven. 

Ontdek ons assortiment pennen

Pennen eentonig? Niet bij Eurogifts. Neem een kijkje tussen ons ruime assortiment en ontdek waar uw voorkeur naar uitgaat. U heeft de keuze uit individuele promotiepennen, schrijfsets, pennen van bekende A-merken, en zelfs metalen en houten pennen. Van goedkope pennen tot luxe pennen: voor elk wat wils! 

Interesse in andere artikelen of vragen in verband met uw bestelling? Contacteer ons gerust via de chat!

folder-open Blog