EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
GEPERSONALISEERDE COMMUNIEBEDANKJES, EEN BLIJVENDE HERINNERING AAN HET COMMUNIEFEEST
 
Datum: 19/10/2017
Tijd: 03:57:44

You are here

Gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvende herinnering aan het communiefeest

Pagina afdrukken

Gepersonaliseerde communiebedankjes, een blijvende herinnering aan het communiefeest

Bedank je genodigden met gepersonaliseerde communie bedankjes, een blijvend aandenken voor iedereen aanwezig op het communie- of lentefeest.

Of u uw kinderen gelovig opvoedt of niet, een eerste communiefeest of lentefeest is een dag die een kind altijd zal bijblijven. Met wat geluk is het een zonnige dag, met een berg vol leuke cadeautjes en natuurlijk vriendjes en vriendinnetjes om de ganse dag mee te spelen. Bij deze leuke dag, horen natuurlijk ook de traditionele communie bedankjes erbij. Met een origineel bedankje maakt u een onvergetelijke dag helemaal compleet. 

 

Originele communie bedankjes die u nog jaren wil bijhouden 

Na een ongelooflijk communie- of lentefeest wilt u uw gasten natuurlijk een origineel aandenken geven die nog jaren zal bijgehouden worden. Maar wat geef je dan als communie bedankje ? Beelden spreken altijd aan, daarom is een fotokader als bedankje voor de communie of het lentefeest altijd een success.  Fotokader Yahir, bijvoorbeeld, is een exclusieve fotolijst uit acryl met een glasheldere kristallen voorzijde, op de achterkant kunt u dan een tekst of logo drukken. Liever meer dan één sfeerbeeld ? Met Fotokader Finn toont u wel tot 13 foto’s, zo kunnen uw gasten zelf kiezen welke foto er getoond wordt.   

 

communiebedankjes_spelende_kinderen

Communie bedankjes die onmiddellijk blije gezichtjes tevoorschijn toveren

Wilt u een leuk en origineel communie bedankje voor de neefjes en nichtjes van uw kind? Dan is een bedrukte bellenblaas een geweldig idee. Ook een potlood met popje of springtouw zal ze zeker kunnen bekoren. Wilt u de nonkels, tantes en vrienden ook even laten meegenieten ? Laat ze dan zoetebekken met een gepersonaliseerd snoeppotje, zo worden niet enkel de kinderen aangenaam verrast met een communie bedankje.

 

Zorg voor klantenbinding met communie bedankjes 

Bent u communiefotograaf of verkoopt u communiekledij? Dan werkt u wellicht erg goed aan uw klantenbinding als u communicantjes verrast met een leuk, gepersonaliseerd geschenk. Een bellenblaasjojospringtouwfrisbee of strandbal Playtime bicolor. EuroGifts heeft een pak personaliseerbare, originele communie bedankjes die zeker een lach op de gezichten van deze jongelui zal toveren.

 

Ontdek meer communie bedankjes

 

Vragen ?

Heeft u nog vragen of twijfels over onze communiebedankjes? Chat met ons en we helpen u met plezier verder!

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bedrukte USB-sticks: meer dan een gadget, ook wanneer de cloud u in de steek laat

De cloud is de dag van vandaag onze go-to-guy voor het veilig bewaren van al onze bestanden, zowel professioneel als privé. En dat is natuurlijk handig, want gewoonlijk kost het weinig tot niets en kan u er van overal makkelijk aan. 

Lees meer

Draagtassen bedrukken: 3 belangrijke voordelen

Een shoppingtas komt altijd goed van pas. Zo krijgt u tijdens het winkelen al snel een katoenen tas aangeboden. Bovendien kunt u zelfs uw katoenen tas laten bedrukken met uw eigen logo. Draagtassen bedrukken heeft drie voordelen, bent u al op de hoogte?

Lees meer

Een Halloween om van te smullen

Het is bijna zover, Halloween! De dag waarop alle griezeltjes terug op straat komen met hun zaklampen en een lekker zakje vol met snoep. Heeft u nog geen snoepzak, zaklamp of nog erger, heeft u nog geen snoep? Niet getreurd, bij EuroGifts vindt u vast en zeker wat u zoekt.

Lees meer

Een Dopper bedrukken: duurzaam, handig en ontzettend populair

Een drinkfles van Dopper bedrukken zorgt voor twee vliegen in één klap. Uw bedrijf neemt ecologische verantwoordelijkheid en bezorgt uw relaties een ontzettend leuk geschenk.

Lees meer

Zet uw onderneming op de kaart met dit promotiemateriaal

Twijfelt u wat het beste promotiemateriaal is voor beurzen, bedrijfsfeestjes of andere events? Ontdek het in dit blogartikel. 

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

Zo blijf je altijd in het gezichtsveld van je klanten

Een goed draaiende zaak heeft een goede organisatie als fundament. Duidelijke afspraken en heldere communicatie spelen hierbij een belangrijke rol. Net daarom zijn organisatietools zoals kalenders en agenda’s nog steeds van belang. Ga maar na, er is niet één goed draaiend bedrijf dat niet steunt op minutieus ingevulde agenda’s en kalenders.

Lees meer

De Dag van de jeugdbeweging: een echte buitenkans

Als jeugdbeweging kan u de nauwe band tussen de leden een nieuw elan geven door ze knap uit te dossen in gepersonaliseerd promotiemateriaal.

Lees meer

De ideale promotieartikelen voor bedrijfsfeestjes

Bedrijfsfeestjes zijn ideaal om via bedrukte promotieartikelen uw bedrijf feestelijk in de kijker te zetten. Met deze promotieartikelen blijft uw bedrijf top-of-mind!

Lees meer

Onze nieuwe catalogus 2017-2018 is uit!

Vanaf nu kunt u onze nieuwe catalogus 2017-2018 online ontdekken. Tal van nieuwe relatiegeschenken en promotieartikelen hebben een plaats in ons assortiment veroverd. Van moderne powerbanks tot Fidget Spinners voor de kleinsten. We stellen u graag een aantal toppers voor!

Lees meer

Laat jassen bedrukken en toon de kracht van uw merk

Een stevig jacket beschermt tegen weer en wind en kan dus het hele jaar door gedragen worden. Dit maakt van een jacket meteen ook een gepast relatiegeschenk.

Lees meer

Pages