You are here

Back to school met gepersonaliseerd schoolgerief

Pagina afdrukken

Back to school met gepersonaliseerd schoolgerief

Onze excuses aan alle kinderen dat we dit onderstrepen, maar de helft van de zomervakantie is alweer voorbij. Die eerste, spannende schooldag komt dus dichterbij. De start van een nieuw schooljaar begint voor moeders vaak met de zoektocht naar schoolgerief. Speel hier als winkel, bedrijf of, waarom niet, als school op in en denk eens aan gepersonaliseerd schoolgerief. Dit zijn alvast enkele must-haves die u kan laten bedrukken!

Pennen bedrukken voor een geslaagde start

Op de eerste schooldag verwerken kinderen veel informatie in verschillende nieuwe lessen. Goede notities zijn dan niet onbelangrijk. Daarom kan u bij Eurogifts pennen bedrukken. Kijk maar eens naar onze topmodellen Starlite en Stark, of naar de luxueuze Parker Jotter in roestvrij staal. Laat hier uw naam of bedrijfslogo op drukken en deel ze uit aan medewerkers en relaties. Zo vinden uw gepersonaliseerde pennen zeker hun weg naar de schoolbanken!

 

Gepersonaliseerd schoolgerief maakt studeren aangenamer

School gaat voor een student vaak gepaard met het maken van huiswerk en het leren van verschillende cursussen. Maak het hen makkelijker om dit alles te structureren met onze bedrukte potloden, markeerstifen en kleurrijke post-its. Zo gaat studeren een stuk vlotter (en aangenamer!). 

gepersonaliseerde usb-sticks

Verlies geen bestanden dankzij gepersonaliseerde usb-sticks

Het maken van opdrachten op de computer of laptop is dagelijkse kost geworden in veel scholen. Maar wat als studenten op verschillende plaatsen aan deze opdrachten willen werken? Met gepersonaliseerde usb-sticks is dit geen probleem meer. Laat de usb-sticks bedrukken met uw naam of logo voor een leuke touch en herkenbaarheid.

 

Smakelijk eten met een gepersonaliseerde brooddoos

Een gepersonaliseerde brooddoos zorgt ervoor dat kinderen al uitkijken naar de middag. Kies een leuke kleur en laat de brooddoos bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam, of ga voor een bedrukking in full colour

 

Benieuwd welk schoolgerief u nog meer kan laten personaliseren? Bekijk dan zeker onze categorie met alle back-to-school-geschenken!

Bekijk alle back-to-school-gadgets

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Relatiegeschenken voor koffieliefhebbers

Op 1 oktober vieren we Internationale Koffiedag. Reden te meer dus om de koffieliefhebbers te verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk in het teken van hun favoriete drank.

Lees meer

De leukste geschenken voor uw klanten- of opendeurdag

U kent de uitspraak “klant is koning” vast wel. In vrijwel elke zaak in de consumentenmarkt zetten medewerkers zich dagelijks in om hun klanten centraal te stellen. Als winkeleigenaar kan u bovendien ook een klanten- of opendeurdag organiseren. Legt u uw klanten graag in de watten en heeft u wat inspiratie nodig voor leuke cadeautjes die u kan uitdelen? Wij geven alvast enkele tips.

Lees meer

Sportief en stijlvol met relatiegeschenken voor de fiets

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon ter ontspanning: van zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op ons stalen ros. Praktische fietsaccessoires zoals zadelhoesjes, fietstassen en drinkflessen zijn dan een must. Dit is dus ook het perfecte moment om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer
Terug naar het overzicht