Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Hoe ecologisch wil u zijn?

Bij Eurogifts maken we een onderverdeling in onze duurzame geschenken: ECO Basic, ECO Plus en ECO Max. In het ECO Basic-assortiment vindt u producten die gemaakt zijn van 30% ecologisch materiaal. ECO Plus-producten bestaan uit materiaal dat 30-60% ecologisch is. Artikelen in het ECO Max-gamma zijn heel ecologisch en bestaan voor meer dan 60% uit ecologisch materiaal.

U kan dus zelf kiezen in welke mate uw relatiegeschenken duurzaam zijn.

Ecologisch kantoormateriaal

ECO Basic

In het ECO Basic-assortiment vindt u een brede waaier aan duurzaam schrijfgerief. Zo kan u ervoor kiezen om uw relatie een milieuvriendelijk potlood, balpen of stijlvolle schrijfset cadeau te geven.

Eco PLUS

Bij de ECO Plus-producten kan u bijvoorbeeld kiezen voor een duurzame potloodset, koffietas of memoblaadjes. Deze koffietassen en ‘memoboxen’ zijn beschikbaar in verschillende kleuren, zo kan u ze afstemmen op de kleur van uw logo.

ECO Max

Ook in het ECO Max-gamma vindt u een reeks leuke, ecologische kantoorartikelen. Enkele toppers zijn: het Ecocriture-notitieboekje, deze Multi Memo-memoblaadjes en de Woo-meetlat. Met deze superduurzame relatiegeschenken zal u zeker een indruk nalaten bij uw relaties.

Duurzame beker

Duurzaam onderweg

ECO Basic

Wil u uw relatie een duurzame drinkbeker of thermos als geschenk geven? Dan hebben wij de perfecte producten voor u.

Onze ECO drinkbeker van 330 ml is duurzaam, stijlvol en handig voor evenementen. Bovendien is deze drinkbeker ook beschikbaar in verschillende kleuren, zowel subtiele als opvallende.

Een warm drankje voor onderweg? Dan is de Bamo-thermosfles the way to go. Deze fles van 420 ml met roestvrijstalen dubbele wand houdt dranken warm wanneer uw relatie op de baan is. Dankzij de stijlvolle bamboe-afwerking kan de fles overal meegenomen worden, zelfs naar klantbezoeken of vergaderingen.

Nog enkele fijne ECO Basic-ideeën zijn deze papieren winkeltas en draadloze smartphone-oplader.

Eco PLUS

Ook voor zonnige dagen kan u ecologische relatiegeschenken vinden in ons aanbod. Denk bijvoorbeeld aan een praktische linnen strandtas, een bamboe-zonnebril in verschillende kleuren, ... Deze producten kunnen allemaal bedrukt worden met uw naam of logo. U kiest de kleur en het ontwerp, wij drukken een topresultaat.

ECO Max

Mag het nog een tikkeltje ecologischer? Ga dan voor bedrukte drinkbekers of een draagtas van gerecycleerd materiaal. Ook deze producten kunnen perfect bedrukt worden met uw logo zodat uw relatie onderweg aan u denkt.

Ontdek nu al onze ecogifts

Klaar om samen met uw relaties de handen in elkaar te slaan voor een duurzamere aanpak? Start nu met het uitkiezen van duurzame relatiegeschenken en ontdek al onze ecogifts in deze digitale brochure. Voor een hogere garantie van een topresultaat, kan u een gratis proefdruk laten uitvoeren alvorens uw items definitief in druk gaan.

Indien u nog vragen of bedenkingen heeft over onze personalisatiemogelijkheden, kan u ons steeds bereiken via het contactformulier.

folder-open Blog