<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
7 FANTASTISCHE EINDEJAARSGESCHENKEN
 
Datum: 24/04/2019
Tijd: 22:24:30

You are here

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Pagina afdrukken

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

 

Eindejaarsgeschenken voor klanten en zakenpartners

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Met een attent eindejaarsgeschenk bedankt u uw klanten en zakenpartners voor de fijne samenwerking. Bij een zakelijk relatiegeschenk is het belangrijk dat uw logo duidelijk herkenbaar is, eventueel aangevuld met een korte boodschap.

Maak het uzelf daarnaast makkelijk en kies voor een eindejaarsgeschenk dat door de brievenbus past. Uw relaties zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze tussen alle kerstkaarten, folders en rekeningen opeens uw attentie aantreffen.

Bij deze een paar originele cadeau-ideeën:

  • Kaarsenset Duo past perfect door de brievenbus en bevat 3 theelichtjes, een glazen kaarshouder, tien geurstokjes en een bijbehorende houder. Een gezellige set, die zeker van pas komt tijdens de feestdagen.
  • De eindejaarsperiode gaat gepaard met veel feestjes. Een mooie sommelier is dan altijd nuttig. Graveer de sommelier met een tekst zoals ‘Fijne feestdagen’ en u heeft een prachtig eindejaarsgeschenk.
  • Een powerbank die werkt op zonne-energie is altijd handig. Powerbank Solar 4000 heeft zowel een solar-paneel als een USB-aansluiting.

Originele cadeaus voor uw eigen personeel

stel een wijnpakket samen voor uw personeel.

Een eindejaarsgeschenk is de ideale manier om uw personeel te laten blijken dat u hen waardeert. Bij de keuze van een eindejaarsgeschenk voor uw personeel kunt u over het algemeen iets vrijer zijn.

U kunt een persoonlijke boodschap op het geschenk laten drukken en/of u kunt kiezen voor een wat groter cadeau, zoals een wijnpakket of een tas gevuld met leuke verrassingen.

Hieronder lijsten we alvast een paar creatieve geschenken op.

Hopelijk helpen deze tips u bij het kiezen van een origineel cadeau voor uw personeel, zakenpartners en klanten. Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Contacteer ons via de chat!

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback