EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
7 FANTASTISCHE EINDEJAARSGESCHENKEN
 
Datum: 23/01/2019
Tijd: 23:51:33

You are here

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Pagina afdrukken

7 fantastische eindejaarsgeschenken

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

 

Eindejaarsgeschenken voor klanten en zakenpartners

Wilt u een eindejaarsgeschenk cadeau doen aan uw klanten, zakenpartners of personeel? Maar weet u niet goed wat u moet kiezen? Wij geven u graag wat tips voor verrassende eindejaarsgeschenken die een blijvende indruk zullen maken.

Met een attent eindejaarsgeschenk bedankt u uw klanten en zakenpartners voor de fijne samenwerking. Bij een zakelijk relatiegeschenk is het belangrijk dat uw logo duidelijk herkenbaar is, eventueel aangevuld met een korte boodschap.

Maak het uzelf daarnaast makkelijk en kies voor een eindejaarsgeschenk dat door de brievenbus past. Uw relaties zullen aangenaam verrast zijn wanneer ze tussen alle kerstkaarten, folders en rekeningen opeens uw attentie aantreffen.

Bij deze een paar originele cadeau-ideeën:

  • Kaarsenset Duo past perfect door de brievenbus en bevat 3 theelichtjes, een glazen kaarshouder, tien geurstokjes en een bijbehorende houder. Een gezellige set, die zeker van pas komt tijdens de feestdagen.
  • De eindejaarsperiode gaat gepaard met veel feestjes. Een mooie sommelier is dan altijd nuttig. Graveer de sommelier met een tekst zoals ‘Fijne feestdagen’ en u heeft een prachtig eindejaarsgeschenk.
  • Een powerbank die werkt op zonne-energie is altijd handig. Powerbank Solar 4000 heeft zowel een solar-paneel als een USB-aansluiting.

Originele cadeaus voor uw eigen personeel

stel een wijnpakket samen voor uw personeel.

Een eindejaarsgeschenk is de ideale manier om uw personeel te laten blijken dat u hen waardeert. Bij de keuze van een eindejaarsgeschenk voor uw personeel kunt u over het algemeen iets vrijer zijn.

U kunt een persoonlijke boodschap op het geschenk laten drukken en/of u kunt kiezen voor een wat groter cadeau, zoals een wijnpakket of een tas gevuld met leuke verrassingen.

Hieronder lijsten we alvast een paar creatieve geschenken op.

Hopelijk helpen deze tips u bij het kiezen van een origineel cadeau voor uw personeel, zakenpartners en klanten. Heeft u nog vragen over onze relatiegeschenken?

Contacteer ons via de chat!

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer
Terug naar het overzicht