EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
EUROGIFTS GENOMINEERD VOOR SAFESHOP AWARD
 
Datum: 24/01/2019
Tijd: 00:06:41

You are here

EuroGifts genomineerd voor SafeShop Award

Pagina afdrukken

EuroGifts genomineerd voor SafeShop Award

safeshop award eurogifts genomineerd

Wij zijn trots om mee te delen dat EuroGifts genomineerd is voor de Safeshop Awards ! Een initiatief van SafeShops.be, die het event voor het tweede jaar op rij organiseert.

Om tot de beoordeling van een Safehop Award te komen wordt er gekeken naar het online gedrag van consumenten en aan welke vereisten een webshop moet voldoen in de ogen van de klant. Aan het onderzoek deden er vorig jaar meer dan 2.200 consumenten mee. 

De Safeshop Awards worden opgesplitst in vijf categorieën: klantvriendelijkheid, logistiek, betaling, concept en overall winnaar. Zowel kleine, middelgrote en grote bedrijven maken kans op deze award. 

Op 8 maart 2018 worden de winnaars & de resultaten van het onderzoek bekendgemaakt.

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer
Terug naar het overzicht