Een vlotte start van 2021: bedrukte agenda’s met logo

Een vlotte start van 2021: bedrukte agenda’s met logo

Het jaar 2020 heeft velen onder ons wat chaos en stress bezorgd. Het belang van een goede planning van zowel het werk- als privéleven is heel duidelijk geworden. Digitale, maar zeker ook papieren agenda’s, geven een mooi overzicht van alle activiteiten én geven rust in het hoofd. Biedt uw relaties een houvast en een rustiger gevoel door ze een bedrukte agenda met uw logo als geschenk te geven.

Biedt uw relaties een goede start van 2021

Het einde van dit jaar is in zicht. De komende weken zullen nieuwe agenda’s voor 2021 dus overal de deur uitvliegen. Dit is hét moment bij uitstek om uw relaties een bedrukte agenda als eindejaarsgeschenk te geven. Zo kunnen ze voorbereid en met een propere lei aan het nieuwe jaar beginnen.

Agenda met logo bedrukken voor meer zichtbaarheid

Welk type agenda uw relatie ook kiest, een agenda is altijd handig om op zak te hebben. Een volgende afspraak inplannen tijdens een meeting, rustig de dagplanning checken op de trein naar het werk, de maandplanning op de bureau even bekijken, ... Uw relatie grijpt doorheen de dag regelmatig terug naar zijn vertrouwde geheugensteun.

Net daarom is het zo interessant om een agenda te laten bedrukken met uw logo. Waar of wanneer dan ook, uw merk springt altijd in het oog. Zo blijft uw bedrijf het hele jaar door top-of-mind bij uw klanten of potentiële klanten.

agenda's-bedrukken-met-uw-logo

Welke agenda bedrukken?

Er bestaan heel wat verschillende soorten agenda’s. Wilt u uw relaties verrassen met een handige en stijlvolle agenda die sowieso in de smaak valt? Dan hebben we enkele toppers voor u.

Als u op zoek bent naar een papieren agenda voor onderweg, kan u kiezen voor onze Cyprus-zakagenda. Dit is een eenvoudig boekje dat overal makkelijk inpast. Dankzij de stevige PVC-kaft beschikbaar in een neutrale kleur, oogt deze agenda heel professioneel.

Een agenda van iets groter formaat met dagoverzicht is de University-agenda. Deze heeft bovendien ook een stevige omslag waardoor de agenda langdurig in goede staat blijft. Liever een agenda met een weekoverzicht? Dan is onze Voyager-agenda een echte aanrader.

Naast agenda’s voor onderweg hebben we ook kalenders voor op kantoor in de aanbieding. Dankzij een 3-maandkalender, bureaukalender of bureauonderlegger heeft uw relatie in een oogopslag zicht op zijn planning.

Bestel nu uw bedrukte agenda’s

Ontdek nu al onze agenda’s en kalenders en plaats snel uw bestelling voor het nieuwe jaar. Nadat u uw agenda’s ontwerpt en bestelt, bezorgen wij u een gratis proefdruk zodat u 100% zeker bent van een topresultaat.

Heeft u nog vragen over het bedrukken van agenda’s of andere artikelen? Stuur ons een berichtje via onze chat, dan helpen we u zo snel mogelijk verder.

folder-open Blog