You are here

Een duwtje in de rug voor de horeca: profiteer van 10% korting

Pagina afdrukken

Een duwtje in de rug voor de horeca: profiteer van 10% korting

Fingers crossed

Naar alle waarschijnlijkheid, mag de horeca op 8 mei (gedeeltelijk) heropenen. Hopelijk zullen de terrasjes binnenkort volstromen en kunnen we opnieuw samenkomen met familie en vrienden om een heerlijk diner te verorberen of te genieten van een lekker drankje op een warme lentedag. Al staat de opening nog niet met 100% zekerheid vast, wij duimen alvast mee!

Naar alle waarschijnlijkheid opent de horeca op 8 mei

De afgelopen periode is voor niemand gemakkelijk geweest, ook niet voor horecaondernemers. Na de korte opening afgelopen zomer, kwam de sluiting opnieuw heel hard aan. Daarom is een duwtje in de rug zeker op z’n plaats.

Bereid u voor met relatiegeschenken

De mogelijke opening vergt heel wat inspanning en voorbereiding. Denk maar aan het coronaproof maken van de terrassen, het bijhouden van reservaties, voldoende personeel optrommelen, rekening houden met de protocollen van de overheid, … Op de website van Horeca Vlaanderen zal er waarschijnlijk nog een hele waslijst komen te staan met maatregelen die nog getroffen moeten worden voor de mogelijke opening.

En dan mag u zeker uw klanten niet vergeten! Uw klanten hebben u erg lang moeten missen. Een welkomstgeschenkje geeft hen meteen een goed gevoel en u kunt tegelijk uitpakken met uw logo of naam. Of verrast u liever uw medewerkers met een leuk gadget? Bij Eurogifts vindt u een passend cadeautje voor elk budget.

Fleece dekentjes voor 's avonds

Het is nog even wachten tot we binnen mogen zitten in een restaurant of café. Desalniettemin kan een ‘terrasje doen’ even leuk zijn. Toch kan het ’s avond nog afkoelen en daarom zijn fleece dekentjes ideaal om te laten bedrukken. Uw logo in beeld en geen koude voeten of benen: een win-winsituatie! Hier ontdekt u ons volledige assortiment.

Met een fleece dekentje op terras

Flesopeners met uw logo

Flesopeners, al jaar en dag het gadget bij uitstek om weg te geven in de horeca. Een praktisch geschenkje voor uw klanten en voor u een mooie opportuniteit om uw logo te laten zien. Bij Eurogifts vindt u flesopeners in alle vormen en maten, bekijk hier het gamma.

Textiel voor uw zaak

Keukenschorten, handdoeken of een nieuwe t-shirts voor uw medewerkers? Textiel biedt een groot drukoppervlak en is de uitstekende manier om een frisse wind te laten waaien door uw zaak. In ons ruime textielassortiment vindt u zeker wat u zoekt!

Textiel voor horecamedewerkers

Bedrukte glazen

Glazen zijn in cafés, restaurants en andere horecazaken onmisbaar. Een investering die jaren meegaat en een extra herkenning. Denk maar aan de kiekjes die op social media worden gedeeld van de lekkere cocktails, pintjes of andere drankjes in glazen met uw logo of bedrijfsnaam. Hier vindt u alle glazen in ons assortiment.

Hygiëneproducten

Hygiëneartikelen zijn al eventjes onmisbaar in onze samenleving. Ook voor u is het belangrijk dat u de nodige bescherming voorziet voor uw klanten en medewerkers. Flesjes handgel, handzeep en mondmaskers met uw logo bieden niet alleen wering tegen covid-19, maar zijn ook een goede manier om uw logo in de kijker te plaatsen. Alle beschermingsartikelen vindt u hier.

Andere relatiegeschenken

In ons assortiment hebben we nog een aantal andere relatiegeschenken die geschikt zijn voor een heropening van de horeca. Bierviltjes zijn onder andere het item om reclame mee te maken. Bij Eurogifts kunt u kiezen tussen een ronde en vierkante variant, full colour te bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam.

Een aansteker of luciferdoosje is de ideale manier om coronaproof toch theelichtjes of kaartjes te voorzien op uw terras. Iedere keer een vlammetje dooft, hoeft u niet over de tafel te buigen en kunnen klanten het zelf opnieuw aansteken. Daarna kunnen ze het ook meenemen als herinnering aan de leuke tijd met familie of vrienden in uw zaak. Klik hier om ons assortiment aanstekers en lucifers te ontdekken.

Gezellig rooftop terras

Interesse in andere artikelen of vragen in verband met uw bestelling? Contacteer ons gerust via de chat! 

Chat met ons

Een duwtje in de rug: 10% korting op passende gadgets en geschenken

Natuurlijk hebben wij ook aan u gedacht! Om u een duwtje in de rug te geven, bieden wij u een korting aan van 10% op een selectie van artikelen. Hier vindt u de volledige selectie, gebruik bij het afronden van uw bestelling de promocode 62125.

Advies nodig bij het uitkiezen van uw promotieartikel? Contacteer ons telefonisch op het nummer 056 31 39 91.

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze tips zet u uw startende onderneming op de kaart

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

Uw merkbekendheid verhogen met goedkope relatiegeschenken

Door relatiegeschenken uit te delen vergroot u uw merkbekendheid. Dit hoeft helemaal niet duur te zijn: ontdek onze top 5 gadgets onder 5 euro!

Lees meer

Klantengeschenken voor Wereldcomplimentendag

Op 1 maart 2021 vieren we een van de mooiste dagen van het jaar: Internationale Complimentendag. Zet uw klanten in de bloemetjes met gepersonaliseerde geschenken.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback