Een bedrukte hoodie: het perfecte relatiegeschenk voor 2022

Een bedrukte hoodie: het perfecte relatiegeschenk voor 2022

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor uw werknemers, scholieren of klanten? Denk dan zeker eens aan een bedrukte hoodie van Eurogifts. Een trui komt namelijk altijd van pas tijdens de koudere maanden. Gezellig en attent! 

Motiveert u uw werknemers om een dikke trui te dragen op de werkvloer, dan kunt u de thermostaat de hele winterperiode lang op een lager pitje zetten. Door een extra laagje aan te doen, merken ze namelijk niks van het temperatuurverschil op de werkvloer. Zo draagt u uw steentje bij aan het milieu - denk bijvoorbeeld aan initiatieven als Dikketruiendag -  én drukt u uw energiekosten. Dubbele winst! 

Ontdek onze sweaters!

Ons assortiment (bedrukte) truien

Denkt u aan een simpel sweatshirt, een ludiek bedrukt exemplaar voor een teambuilding of eerder een praktische fleecetrui die ook gedragen kan worden door buitenwerkers? Bij Eurogifts kiest u uit een breed en gevarieerd assortiment. U kunt deze laten bedrukken met logo of slogan. Groot of klein, opvallend of subtiel. De keuze is aan u! Snuister door ons gamma en ontdek welk exemplaar het beste past bij uw onderneming. Geef uw wensen door en wij voorzien de rest! 

hoodies-met-uw-logo

Uw merk in de kijker

Door te kiezen voor een bedrukte trui met uw naam of logo, maakt u uw werknemers, klanten of schoolgangers gegarandeerd blij. Het is een attentie die effectief gebruikt zal worden, zeker wanneer het buiten wat frisser is. Bovendien zet u uw merk extra in de kijker. En als u de trui bewust schenkt om de thermostaat wat lager te kunnen zetten, stelt u het milieu én uw portemonnee tevreden. 

Meer weten over de opties of een bestelling plaatsen? Contacteer ons!

folder-open Blog