You are here

Duurzaamheid stimuleren? Schenk uw werknemers een gepersonaliseerde brooddoos of herbruikbare koffiebeker van Eurogifts

Pagina afdrukken

Duurzaamheid stimuleren? Schenk uw werknemers een gepersonaliseerde brooddoos of herbruikbare koffiebeker van Eurogifts

Tegenwoordig kunnen we er niet meer omheen. De vele klimaatmarsen, -conferenties en -akkoorden drukken ons met de neus op de feiten. Het gaat niet goed met de planeet. De globale temperatuur stijgt en massaproductie en -consumptie lijken onze maatschappij steeds meer te definiëren. Tegelijkertijd zien we ook heel wat mensen die zich inzetten om de planetaire schade tot een minimum te beperken of zelfs te counteren. Een mooi initiatief dat ook wij bij Eurogifts graag steunen.

Een milieubewuste attentie voor uw medewerkers of leerlingen

Wilt u als school of onderneming graag een cadeautje schenken waar mensen echt iets aan hebben? Een geschenk dat milieubewust gekozen is en tegelijkertijd uw merk in de verf zet? Dan kiest u voor een bedrukte, herbruikbare koffiebeker, drinkfles of lunchbox van Eurogifts. Deze zijn beter voor het milieu én zorgen dagelijks voor meer zichtbaarheid van uw logo in het dagelijkse leven van uw medewerkers of leerlingen! 

Duurzaam eten met een gepersonaliseerde lunchbox

Maar waarom zou u nu kiezen voor zo'n herbruikbare drinkbeker of lunchbox? Een korte uitleg:

Wie graag zijn steentje bijdraagt aan een betere leefwereld kan onder andere inzetten op het verkleinen van de plasticproductie en de daarbij horende afvalberg. Zo zijn plastic rietjes, tasjes en drinkflessen bijvoorbeeld zéér vervuilend en vaak overbodig. Wanneer u naar de winkel gaat, kiest u beter voor producten die niet ingepakt zijn in folie of plastic. 

Dat geldt niet alleen voor voedsel, maar ook voor drinken. Vooral dat laatste blijkt vaak een moeilijke opdracht, want zeg nu zelf, het is toch stukken makkelijker om een klein flesje water mee te nemen wanneer u onderweg bent? Gelukkig bestaat er tegenwoordig een goede oplossing: de herbruikbare drinkfles!

Stimuleer duurzaam leven met een gepersonaliseerde drinkfles

Een milieu- en portefeuillevriendelijk alternatief dat het drinken van kraantjeswater ook nog eens bevordert. Wilt u uw werknemers of leerlingen stimuleren om deel te nemen aan deze planeetvriendelijke trend? Via Eurogifts heeft u de keuze uit heel wat drinkflessen van verschillende merken zoals Dopper en Tacx. U kunt deze flessen trouwens laten personaliseren op naam of bedrukken met uw bedrijfslogo, zodat uw bedrijfsnaam extra opvalt.  

Doet uw school bedrijf mee aan Mei Plasticvrij? Dan is een herbruikbare koffiebeker of brooddoos een leuke motivator!

Doet u er graag een schepje bovenop? Denk dan bijvoorbeeld eens aan een bijbehorende (eco) lunchbox waarin u boterhammen, maar ook andere snacks zoals fruit of groenten kwijt kunt. Dat is weer wat plastic- of aluminiumfolie uitgespaard. Met een gepersonaliseerde lunchbox met logo versterkt u de band met uw werknemers of leerlingen en vergroot u uw zichtbaarheid. De meeste van onze drinkflessen en lunchboxes zijn trouwens vaatwasserbestendig én kunnen tegen een stootje. Mooi meegenomen! 

Ontdek het volledige assortiment brooddozen en drinkflessen

Geniet van een korting op uw bestelling herbruikbare drinkflessen voor World Earth Day

U bent overtuigd en wil uw werknemers of leerlingen een praktisch en duurzaam cadeau schenken? Geniet dan voor World Earth Day van een korting op gepersonaliseerde drinkflessen. Bestel voor 24 maart uw herbruikbare drinkflessen met de code 62206 en krijg uw instelkosten ter waarde van € 33,50 cadeau*. Goed gedaan, u helpt de planeet dankzij het bestellen van ecologische relatiegeschenken! Ontdek de selectie en de actievoorwaarden hier.

Interesse in andere artikelen of vragen in verband met uw bestelling? Contacteer ons gerust via de chat! 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

Lees meer

Zet zorgverleners in de bloemetjes met een gepersonaliseerd geschenk

De zorgsector heeft het de afgelopen jaren hard te verduren gekregen. Covid nam de wereld over en zorgde voor heel wat zieken. De zorgverleners - in al hun vormen en gedaantes - waren en zijn er nog steeds massaal voor ons. Dag in, dag uit ontfermen ze zich met overgave over onze zieken, ouderen en kinderen. 

Lees meer

Een bedrukte hoodie: het perfecte relatiegeschenk voor 2022

Op zoek naar een leuk relatiegeschenk voor uw werknemers, scholieren of klanten? Denk dan zeker eens aan een bedrukte hoodie van Eurogifts. Een trui komt namelijk altijd van pas tijdens de koudere maanden. Gezellig en attent! 

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback