You are here

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Pagina afdrukken

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Zonnebloemveld

Must-haves om te genieten van een zwoele zomer

Met de temperaturen die we tot nu toe al gezien hebben belooft het een zwoele zomer te worden. Voldoende verfrissing en bescherming tegen de zon zullen dan ook enorm belangrijk zijn de komende maanden. Een klassieker onder de zomerse relatiegeschenken is een gepersonaliseerde zonnebril. Trendy én praktisch tegelijk! Daarnaast is zonnecrème onmisbaar. Wat dacht u van een handige kleine tube met uw logo op? Deze past in elke handtas en kan dus makkelijk overal mee naartoe genomen worden. En de nodige verfrissing? Die schenkt u klanten en medewerkers in de vorm van een leuke pocketventilator met uw naam of logo. Cool!

 

Gezellig picknicken met het hele gezin

Een stralende zon, een gevulde picknickmand en een zacht deken… Meer is er niet nodig voor een geslaagde picknick - ideaal om een instant vakantiegevoel te creëren! Verras uw relaties met een picknick-/shoppingmand die u laat bedrukken met uw logo op de bovenzijde, eventueel gevuld met lekkers. Laat nog een picknickkleed bedrukken met een persoonlijke boodschap of voeg een gepersonaliseerde koeltas toe, en het picknickuitstapje kan niet meer stuk. U slaat bovendien twee vliegen in één klap omdat uw logo overal mee naartoe wordt genomen.

Zomeren in eigen tuin: relatiegeschenken voor barbecue-fans

Liever thuis genieten van die warme zomerdagen? Dan zorgt een barbecue voor het vakantiegevoel. Een degelijke schort is zeker geen overbodige luxe, net zoals de nodige grill-accessoires. Laat daarom een keukenschort bedrukken met uw naam of logo of ga voor een volledig gepersonaliseerde grillset. Moeilijk om te kiezen tussen deze twee relatiegeschenken? Geen zorgen: bij EuroGifts vindt u ook een volledige BBQ-set die zowel een keukenschort als een spatel, vleesvork en vlees-/vistang bevat.

Een zomer om nooit te vergeten

Wilt u nog meer inspiratie voor zomerse relatiegeschenken die u kan bedrukken met uw naam of logo? Lees dan ook zeker onze blogpost over verfrissende relatiegeschenken voor de zomer en bezorg uw medewerkers en klanten een geslaagde vakantie in eigen land!

Voor meer informatie omtrent onze producten of de personalisatiemogelijkheden kan u ons steeds bereiken via het contactformulier of via de chatfunctie.

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Lees meer

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

Deze zomer wordt er eentje uit de duizenden. Beetje bij beetje komen we uit de corona-lockdown, maar de zomermaanden zullen er dit jaar toch wat anders uitzien. Als bedrijf kan u uw relaties door deze periode helpen door hen gepaste geschenken te geven. Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van een busje handgel, drinkfles, petje of sportbidon? 

 

Lees meer
Terug naar het overzicht