EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE MOOISTE GESCHENKEN OM UW RELATIES WARM TE HOUDEN
 
Datum: 20/02/2019
Tijd: 07:13:34

You are here

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Pagina afdrukken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Oorwarmers, sjaals, handschoenen of een muts bedrukken

In december zakten de temperaturen al enkele keren onder het vriespunt, maar de echte winterprik zien we vaak pas in het begin van het jaar. Zorg dat uw relaties hierop voorbereid zijn wanneer ze de deur uitgaan en verwen hen met lekker warme oorwarmers, sjaals, handschoenen of mutsen.

 de ideale periode om warm gehouden met attente relatiegeschenken

Deze accessoires zijn ook het ideale personeelsgeschenk indien uw werknemers vaak buiten werken. Door oorwarmers, handschoenen, een sjaal of muts te bedrukken met uw logo brengen zij immers ook uw imago naar buiten.

Een gepersonaliseerde thermosfles of heatpad

Een gepersonaliseerde thermosfles met koffie of thee is perfect om uw klantrelaties warm te houden wanneer ze onderweg zijn. Is dit toch niet voldoende om de koude weg te houden? Dan kan u ook een heatpad laten bedrukken voor wie snel last heeft van koude handen of voeten. Deze kleine warmtebron zorgt voor de nodige warmte onderweg én thuis! 

 een gepersonaliseerde thermosfles

Houd uw relaties warm door een bodywarmer of fleecedeken te bedrukken

Er is niets leuker dan koude winteravonden gezellig in de zetel door te brengen, inclusief een warme fleecedeken. Door een fleecedeken te bedrukken als relatiegeschenk zult u dus heel wat mensen gelukkig maken!

Moet men toch de deur uit en de koude trotseren? Dan kan een bodywarmer soelaas bieden. Ook deze kunt u laten bedrukken met uw naam of logo, zodat uw onderneming mooi in de kijker komt op koude dagen.

Warme relatiegeschenken voor de koudste periode van het jaar

Schenk uw relaties de nodige warmte met een van deze relatiegeschenken! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze pagina met specifieke geschenken voor de winter.

Andere vragen?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Tip: zet uw startende onderneming op de kaart met originele gadgets

Een eigen zaak starten is niet altijd even eenvoudig. Dankzij deze tip wordt het nog makkelijker om uw naamsbekendheid te verhogen, en dat zonder al te veel moeite!

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met digitale relatiegeschenken. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer
Terug naar het overzicht