<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE MOOISTE GESCHENKEN OM UW RELATIES WARM TE HOUDEN
 
Datum: 20/04/2019
Tijd: 16:54:50

You are here

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Pagina afdrukken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Oorwarmers, sjaals, handschoenen of een muts bedrukken

In december zakten de temperaturen al enkele keren onder het vriespunt, maar de echte winterprik zien we vaak pas in het begin van het jaar. Zorg dat uw relaties hierop voorbereid zijn wanneer ze de deur uitgaan en verwen hen met lekker warme oorwarmers, sjaals, handschoenen of mutsen.

 de ideale periode om warm gehouden met attente relatiegeschenken

Deze accessoires zijn ook het ideale personeelsgeschenk indien uw werknemers vaak buiten werken. Door oorwarmers, handschoenen, een sjaal of muts te bedrukken met uw logo brengen zij immers ook uw imago naar buiten.

Een gepersonaliseerde thermosfles of heatpad

Een gepersonaliseerde thermosfles met koffie of thee is perfect om uw klantrelaties warm te houden wanneer ze onderweg zijn. Is dit toch niet voldoende om de koude weg te houden? Dan kan u ook een heatpad laten bedrukken voor wie snel last heeft van koude handen of voeten. Deze kleine warmtebron zorgt voor de nodige warmte onderweg én thuis! 

 een gepersonaliseerde thermosfles

Houd uw relaties warm door een bodywarmer of fleecedeken te bedrukken

Er is niets leuker dan koude winteravonden gezellig in de zetel door te brengen, inclusief een warme fleecedeken. Door een fleecedeken te bedrukken als relatiegeschenk zult u dus heel wat mensen gelukkig maken!

Moet men toch de deur uit en de koude trotseren? Dan kan een bodywarmer soelaas bieden. Ook deze kunt u laten bedrukken met uw naam of logo, zodat uw onderneming mooi in de kijker komt op koude dagen.

Warme relatiegeschenken voor de koudste periode van het jaar

Schenk uw relaties de nodige warmte met een van deze relatiegeschenken! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze pagina met specifieke geschenken voor de winter.

Andere vragen?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Stressvrij werken dankzij deze personeelsgeschenken

Stress op de werkvloer komt steeds vaker voor. Kies daarom voor een van onze anti-stress personeelsgeschenken en draag bij aan een werkomgeving zonder stress.

Lees meer

Top 5 meest originele relatiegeschenken

Een van de basisdoelen in de marketing is om op te vallen tussen de concurrentie. Die ongeschreven regel trekt zich door tot in alle aspecten van uw business.

Een van die aspecten is uw branding, waarvan een relatiegeschenk een schoolvoorbeeld is. Om op te vallen in de zee van bedrijfsnamen en logo’s doet u er goed aan uit te pakken met originele relatiegeschenken.

Om u op weg te helpen lichten we 5 toppers van originele relatiegeschenken uit waarmee u een heel jaar door scoort bij uw relaties.

Lees meer

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback