EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE MOOISTE GESCHENKEN OM UW RELATIES WARM TE HOUDEN
 
Datum: 24/08/2019
Tijd: 07:07:07

You are here

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Pagina afdrukken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Oorwarmers, sjaals, handschoenen of een muts bedrukken

In december zakten de temperaturen al enkele keren onder het vriespunt, maar de echte winterprik zien we vaak pas in het begin van het jaar. Zorg dat uw relaties hierop voorbereid zijn wanneer ze de deur uitgaan en verwen hen met lekker warme oorwarmers, sjaals, handschoenen of mutsen.

 de ideale periode om warm gehouden met attente relatiegeschenken

Deze accessoires zijn ook het ideale personeelsgeschenk indien uw werknemers vaak buiten werken. Door oorwarmers, handschoenen, een sjaal of muts te bedrukken met uw logo brengen zij immers ook uw imago naar buiten.

Een gepersonaliseerde thermosfles of heatpad

Een gepersonaliseerde thermosfles met koffie of thee is perfect om uw klantrelaties warm te houden wanneer ze onderweg zijn. Is dit toch niet voldoende om de koude weg te houden? Dan kan u ook een heatpad laten bedrukken voor wie snel last heeft van koude handen of voeten. Deze kleine warmtebron zorgt voor de nodige warmte onderweg én thuis! 

 een gepersonaliseerde thermosfles

Houd uw relaties warm door een bodywarmer of fleecedeken te bedrukken

Er is niets leuker dan koude winteravonden gezellig in de zetel door te brengen, inclusief een warme fleecedeken. Door een fleecedeken te bedrukken als relatiegeschenk zult u dus heel wat mensen gelukkig maken!

Moet men toch de deur uit en de koude trotseren? Dan kan een bodywarmer soelaas bieden. Ook deze kunt u laten bedrukken met uw naam of logo, zodat uw onderneming mooi in de kijker komt op koude dagen.

Warme relatiegeschenken voor de koudste periode van het jaar

Schenk uw relaties de nodige warmte met een van deze relatiegeschenken! Op zoek naar meer inspiratie? Bekijk dan onze pagina met specifieke geschenken voor de winter.

Andere vragen?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Scoor met deze sportieve relatiegeschenken

Uw sportieve relaties extra motiveren? Laat ze stijlvol voor de dag komen met gepersonaliseerde sportkledij, sporttas of drinkfles.

Lees meer

Verwen uw klanten met bedrukte verzorgingsproducten

Uw relaties in de watten leggen en tegelijk uw merk positief positioneren in het hoofd van uw klanten? Ontdek hier onze personaliseerbare verzorgingsproducten.

Lees meer

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen steeds een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

Lees meer
Terug naar het overzicht