De leukste sinterklaascadeautjes voor uw medewerkers

De leukste sinterklaascadeautjes voor uw medewerkers

Sinterklaas is een Belgische traditie voor jong, maar ook oud. Roep uw medewerkers dus op om hun schoen te zetten en verwen hen met lekkers. Of leg simpelweg een cadeautje op hun bureau. Wij geven u alvast wat inspiratie.

Wie zoet is krijgt lekkers

We hoeven u niet te vertellen hoe populair zoetigheden zijn op de werkvloer. Denk maar aan die verjaardagstraktaties die telkens binnen het uur lijken te verdwijnen. Geef daarom uw medewerkers op 6 december een lekker extraatje mét uw logo op gedrukt.

Een tussendoortje om de voormiddag door te komen? Dan kan u kiezen voor een klein koekje of heerlijke stroopwafels. Deze vallen vast bij iedereen in de smaak, ook bij klanten trouwens. Wilt u de chocoladeliefhebbers ook iets geven om van te snoepen? Kies dan bijvoorbeeld deze chocolaatjes. De perfecte aanvulling voor die warme kop koffie of thee.

Ook de snoepjes blijven populair onder de lekkerbekken. Ga voor klassieke gummybeertjes of een lolly met witte of transparante verpakking. Beide verpakkingen zijn heel makkelijk te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf. 

Sinterklaascadeautjes met uw logo op

Gunt u uw medewerkers graag iets meer luxe als het op cadeautjes aankomt? Dan hebben we nog een paar ideetjes voor u. Help ze de koude winterdagen doorkomen met deze gezellige warmtepad. Of hou de handen warm terwijl ze op hun smartphone of tablet scrollen met deze handschoenen.

Wilt u uw merk dit eindejaar wat zichtbaarheid geven in de winkelstraten? Laat dan deze leuke shoppingtas bedrukken met uw naam of logo. Bovendien is het een praktisch geschenk én een duurzaam alternatief voor plastieke tassen.

laat nu uw sinterklaascadeaus bedrukken

Laat nu uw sinterklaascadeaus bedrukken

Heeft u besloten welke cadeautjes u wil geven aan uw medewerkers? Dan is het tijd om ze uit te kiezen en te laten bedrukken met uw logo. Graag nog inspiratie voor dit eindejaar? Bekijk dan onze kerst- of winterartikelen. Aarzel niet om ons te contacteren indien u vragen heeft.