De leukste geschenken voor uw klanten- of opendeurdag

De leukste geschenken voor uw klanten- of opendeurdag

 Praktische geschenken

Wanneer we aan geschenkjes voor klanten denken, denken we vaak meteen aan de klassiekers: bedrukte balpennen, notitieboekjes of mintdoosjes. Deze items zijn makkelijk te bedrukken én praktisch in het dagelijkse leven van elke klant.

Deze balpen kan u eenvoudig laten bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf. U kan zelfs kiezen uit verschillende kleuren zodat de pen helemaal bij uw huisstijl aansluit. Bovendien kan u deze paren met dit notitieboekje dat ook beschikbaar is in een waaier aan kleuren. Altijd handig om op zak te hebben, toch?

Nog een onmisbaar item in een handtas of rugzak is een mintdoosje. Deze kleine doosjes, vaak met handig kliksysteem, bieden uw klanten verfrissing op de momenten dat het telt. Door deze items te bedrukken met uw logo, zal uw klant uw merk associëren met een positief gevoel. Win-win!

Leuke accessoires

Bent u eigenaar van een winkel? Geef uw klanten dan een gepersonaliseerde shoppingtas cadeau. Door een winkeltas te bedrukken met uw logo, zullen uw klanten altijd aan uw zaak denken tijdens hun uitstapjes.

Onze katoenen shoppingtassen kunnen voor alles gebruikt én hergebruikt worden. Ze bieden een praktische en duurzame oplossing in verschillende dagdagelijkse situaties. Tijdens het shoppen, pendelen, boodschappen doen, enzovoort. Gaat u liever voor leuke hebbedingetjes? Laat uw logo dan drukken op een sleutelhanger-flessenopener of handige drinkfles.

Shoppende vrouw met zakjes

Voor de zoetebekken

Kind of geen kind, iedereen geniet stiekem wel eens van een gratis snoepje in een winkel, café of restaurant. Scoor tijdens je klanten- of opendeurdag door een lolly of chocolaatje met uw logo op als geschenk mee te geven bij het verlaten van uw zaak.

Bestel uw geschenkjes voor uw klanten- of opendeurdag

Heeft u het perfecte geschenk voor uw klanten gevonden? Bestel ze dan nu makkelijk via onze webshop. Om u een topresultaat te garanderen, krijgt u van ons een gratis proefdruk toegestuurd zodat u uw ontwerp op voorhand kan beoordelen en aanpassen indien nodig. Heeft u nog vragen met betrekking tot ons drukwerk of producten? Aarzel dan niet om ons te contacteren via het contactformulier.

folder-open Blog