EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE 5 POPULAIRSTE BEDRUKTE GIVEAWAYS!
 
Datum: 18/08/2019
Tijd: 03:05:39

You are here

De 5 populairste bedrukte giveaways!

Pagina afdrukken

De 5 populairste bedrukte giveaways!

Bedrukte giveaways zijn ideaal als promotiemateriaal voor tijdens een beurs, een evenement of gewoon als geschenk. Dankzij een giveaway heeft uw klant onmiddellijk een blijvend herinnering aan de ontmoeting met uw bedrijf.


Bij het kiezen van een giveaway wilt u natuurlijk iets dat aansluit bij zowel uw bedrijfsimago als uw doelgroep. De ruime waaier aan uitdeelcadeautjes kan ervoor zorgen dat je door het bos de bomen niet meer kan zien. . Daarom brengt EuroGifts u een overzicht van de populairste, best scorende giveaways van het moment!

1. Balpennen

Het populairste item om te bedrukken als giveaway is een balpen. Een bedrukte balpen is een constante, niet weg te denken vorm van reclame. Waarom? Simpel: iedereen heeft ze nodig en iedereen gebruikt ze. Omdat ze zo nuttig zijn, nemen potentiële klanten of relaties bedrukte pennen veel sneller aan dan andere gratis gadgets. Deze kunnen uitgedeeld worden op bedrijfsevenementen of opendeurdagen.

2. Shoppingtas 

Op nummer twee staat een weggevertje dat vaak in combinatie wordt gegeven met andere relatiegeschenken. Een shoppingtas of totebag is iets wat dagelijks van pas kan komen in verschillende omstandigheden en situaties.

Bovendien is een totebag duurzaam en herbruikbaar, wat ervoor zorgt dat uw logo verschillende contactmomenten zal creëren met de klant en de mensen in zijn of haar omgeving. De bijdrage aan het milieu is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Als bedrijf kan u een shoppingtas heel makkelijk laten bedrukken met uw logo.


bedrukte_shoppingtassen

3. USB-sticks

Een USB-stick is een zakelijke én praktische giveaway! Organiseert u een event, meeting of opendeurdag? Dan kan u de presentatie of andere nuttige informatie over uw bedrijf meegeven op een USB-stick met uw logo op bedrukt. Gaat u toch graag een stapje verder? Bij EuroGifts kan u een USB-stick volledig in de vorm van uw logo of product laten ontwerpen!

4. T shirt 

Een bedrukt T-shirt als op als uitdeelcadeautje? Zo geeft u onmiddellijk een leuk promotieartikel aan uw doelgroep en werkt u indirect aan uw naamsbekendheid!

Een ideaal geschenk tijdens een event, beurs of om gewoon uw medewerkers herkenbaar te maken. U kan een T-shirt met logo laten bedrukken in alle kleuren en maten.

5. Powerbanks

Powerbanks zijn een echt hebbeding geworden, een perfect uitdeelcadeautje! Er zijn onnoemelijk veel situaties waarin een lege batterij van uw smartphone, fototoestel of ander apparaat voor heel wat frustraties kan zorgen. Denk maar aan wanneer u de weg kwijt bent, u een belangrijk telefoontje verwacht,…

Een bedrukte powerbank zorgt ervoor dat uw relaties niet meer in deze situaties terechtkomen en – vooral – dat ze uw merk linken aan de oplossing voor hun probleem. 

weggevertjes_infographic


Meer giveaways? 

Contacteer ons, we helpen u graag op weg !

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Verwen uw klanten met bedrukte verzorgingsproducten

Uw relaties in de watten leggen en tegelijk uw merk positief positioneren in het hoofd van uw klanten? Ontdek hier onze personaliseerbare verzorgingsproducten.

Lees meer

Top 4 gepersonaliseerde gadgets om uw stad te promoten

Bent u op zoek naar een originele manier om uw stad extra in de verf te zetten? Dankzij ons uitgebreide assortiment aan personaliseerbare gadgets kunt u de bezoekers van uw stad unieke souvenirs aanbieden. Zo hebben toeristen steeds een waardevolle herinnering aan hun verblijf in uw stad.

Lees meer

Waarom een gepersonaliseerde drinkbus hét ultieme zomergadget is

De zomer komt er eindelijk aan en iedereen begint reikhalzend uit te kijken naar zonovergoten dagen en warme, gezellige avonden. Bent u op zoek naar duurzame relatiegeschenken om tijdens de zomermaanden uit te delen? Ga dan voor een gepersonaliseerde drinkbus. Kleurrijk, praktisch, milieuvriendelijk… Lees hieronder waarom een bedrukte drinkfles het ultieme zomergadget is.

Lees meer
Terug naar het overzicht