EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
DE 5 POPULAIRSTE BEDRUKTE GIVEAWAYS!
 
Datum: 23/10/2019
Tijd: 15:17:36

You are here

De 5 populairste bedrukte giveaways!

Pagina afdrukken

De 5 populairste bedrukte giveaways!

Bedrukte giveaways zijn ideaal als promotiemateriaal voor tijdens een beurs, een evenement of gewoon als geschenk. Dankzij een giveaway heeft uw klant onmiddellijk een blijvend herinnering aan de ontmoeting met uw bedrijf.


Bij het kiezen van een giveaway wilt u natuurlijk iets dat aansluit bij zowel uw bedrijfsimago als uw doelgroep. De ruime waaier aan uitdeelcadeautjes kan ervoor zorgen dat je door het bos de bomen niet meer kan zien. . Daarom brengt EuroGifts u een overzicht van de populairste, best scorende giveaways van het moment!

1. Balpennen

Het populairste item om te bedrukken als giveaway is een balpen. Een bedrukte balpen is een constante, niet weg te denken vorm van reclame. Waarom? Simpel: iedereen heeft ze nodig en iedereen gebruikt ze. Omdat ze zo nuttig zijn, nemen potentiële klanten of relaties bedrukte pennen veel sneller aan dan andere gratis gadgets. Deze kunnen uitgedeeld worden op bedrijfsevenementen of opendeurdagen.

2. Shoppingtas 

Op nummer twee staat een weggevertje dat vaak in combinatie wordt gegeven met andere relatiegeschenken. Een shoppingtas of totebag is iets wat dagelijks van pas kan komen in verschillende omstandigheden en situaties.

Bovendien is een totebag duurzaam en herbruikbaar, wat ervoor zorgt dat uw logo verschillende contactmomenten zal creëren met de klant en de mensen in zijn of haar omgeving. De bijdrage aan het milieu is natuurlijk ook mooi meegenomen.

Als bedrijf kan u een shoppingtas heel makkelijk laten bedrukken met uw logo.


bedrukte_shoppingtassen

3. USB-sticks

Een USB-stick is een zakelijke én praktische giveaway! Organiseert u een event, meeting of opendeurdag? Dan kan u de presentatie of andere nuttige informatie over uw bedrijf meegeven op een USB-stick met uw logo op bedrukt. Gaat u toch graag een stapje verder? Bij EuroGifts kan u een USB-stick volledig in de vorm van uw logo of product laten ontwerpen!

4. T shirt 

Een bedrukt T-shirt als op als uitdeelcadeautje? Zo geeft u onmiddellijk een leuk promotieartikel aan uw doelgroep en werkt u indirect aan uw naamsbekendheid!

Een ideaal geschenk tijdens een event, beurs of om gewoon uw medewerkers herkenbaar te maken. U kan een T-shirt met logo laten bedrukken in alle kleuren en maten.

5. Powerbanks

Powerbanks zijn een echt hebbeding geworden, een perfect uitdeelcadeautje! Er zijn onnoemelijk veel situaties waarin een lege batterij van uw smartphone, fototoestel of ander apparaat voor heel wat frustraties kan zorgen. Denk maar aan wanneer u de weg kwijt bent, u een belangrijk telefoontje verwacht,…

Een bedrukte powerbank zorgt ervoor dat uw relaties niet meer in deze situaties terechtkomen en – vooral – dat ze uw merk linken aan de oplossing voor hun probleem. 

weggevertjes_infographic


Meer giveaways? 

Contacteer ons, we helpen u graag op weg !

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Tips voor cadeaus voor ambtenaren

Mag u ambtenaren een cadeau geven als bedankje? En zo ja, wat kunt u hen dan geven? Wij lichten de regels toe én geven tips voor originele geschenken! 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Lees meer

Gepersonaliseerd snoep: een Halloween om van te smullen

Halloween wint almaar aan populariteit in ons land. Een dag waarop kinderen ‘s avonds van deur tot deur trekken in hun griezeligste outfits om hun snoepzak te vullen. Halloween is dan ook een uitstekende manier voor uw bedrijf om aan bekendheid te winnen. Ontdek hier onze originele halloweengadgets. 

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback