Boost uw branding in tijden van corona

Boost uw branding in tijden van corona

Covid-19 stelt zowel grote als kleine bedrijven voor heel wat uitdagingen. In deze tijden waarin “social distancing” en thuiswerken de norm zijn geworden, moeten bedrijven innovatief en creatief uit de hoek komen om hun business draaiende te houden. Ook op vlak van branding en het onderhouden van relaties. Benieuwd hoe u dit kan doen voor uw bedrijf? Wij geven u enkele tips.

Handige gadgets voor thuiswerk

Nog nooit werd thuiswerken zo hard aangemoedigd. Voor velen is het wat zoeken hoe ze hun thuiswerk het beste organiseren, en dat begint bij goed materiaal en handige gadgets. Maak voor uw relaties het thuiswerken dus wat aangenamer met leuke relatiegeschenken met uw naam of logo op bedrukt.

Denk bijvoorbeeld aan het bedrukken van deze comfortabele balpen die beschikbaar is in een waaier van kleuren. Of een compacte usb-stick om documenten op te slaan en makkelijk terug te vinden.

Onze A5-notitieblokken kan u trouwens laten bedrukken met een volledig gepersonaliseerde header met uw naam en logo. Zo heeft uw relatie altijd papier bij de hand voor snelle notities tijdens calls én springt uw merk altijd in het oog.

Wilt u uw relaties helpen met opwarmen tijdens donkere en koude werkdagen? Laat uw naam of logo dan drukken op deze koffietas. Perfect voor elke thee- of koffieliefhebber.

Ontdek nu al onze relatiegeschenken voor thuiswerken.

Relatiegeschenken voor veiligheid

Mondmaskers en alcoholgel zijn onmisbaar geworden. Een vaste waarde in ons huishouden, onze jaszak of onze auto. Zorg ervoor dat uw relaties hun huis veilig kunnen verlaten, geef ze een mondmasker of flesje alcoholgel cadeau.

Door een mondmasker te laten bedrukken met uw naam of logo, krijgt uw merkbekendheid een flinke boost. Want geef toe, we hebben allemaal wel oog voor mondmaskers met een leuk design.

laptop-thuiswerk-vrouw-met-mondmasker

Geschenkjes voor de mentale gezondheid

Ondertussen weten we ook dat we onze mentale gezondheid niet mogen verwaarlozen in tijden van een pandemie. Steek uw relaties dus een hart onder de riem met relatiegeschenkjes die hen er weer bovenop zullen helpen.

Een anti-stressbal kan bijvoorbeeld wat ontspanning bieden tijdens moeilijke dagen. Daarnaast kunnen chocolaatjes als comfort food dienen om tussen het werk door even te genieten.

Een goede mentale gezondheid hangt natuurlijk ook af van de fysieke gezondheid. Tijdens het thuiswerken, wandelen of sporten is het belangrijk om genoeg water te drinken. Geef daarom uw relaties een stijlvolle Dopper-drinkfles met uw logo op als geschenk, zo blijven ze gehydrateerd en gezond.

Laat uw relatiegeschenken bedrukken

Met deze bedrukte relatiegeschenken komen uw relaties de pandemie goed door én geniet uw merk van extra zichtbaarheid. Heeft u het perfecte geschenk gevonden? Bestel het artikel dan in kleine of grote oplage via de webshop en krijg een gratis proefdruk.

Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder.

folder-open Blog