You are here

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

Pagina afdrukken

Bezorg uw klanten een veilige winter dankzij fluohesjes met uw naam

Bedruk fluohesjes met uw naam of logo

De winter komt eraan, dat merkt u duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer u naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten een gepersonaliseerde fluohesje en loods hen veilig door de winter.

 

Voor elke situatie een gepersonaliseerd fluohesje

  • Om met de hond te wandelen, 
  • Om na het werk nog even te joggen, 
  • Om naar de winkel te fietsen …

’s Winters zijn er ontelbaar veel situaties waarin uw bedrukte fluohesje bijna een noodzaak zijn. Dit geldt trouwens niet alleen voor volwassenen. Ook kinderen zijn gebaat met een gepersonaliseerd fluohesje, bijvoorbeeld wanneer zij naar school fietsen of wandelen. Of bent u misschien lid van een sportvereniging? Ook dan is een fluohesje handig om te trainen tijdens die donkere avonden.

Ontdek ook onze andere schoolartikelen

 

Fluohesje bedrukken – gepersonaliseerde fluohesjes

 

Een fluohesje met naam toont uw klanten dat u om hen geeft

Het praktische nut van een fluohesje valt niet te betwisten. Maar tegelijk maakt u ook als bedrijf een statement door fluohesjes te bedrukken. U toont immers dat veiligheid voor u belangrijk is, en meer bepaald de veiligheid van uw klanten en contacten. Twijfel dus niet en kies ervoor om fluohesjes te bedrukken met uw naam of logo. Deze zijn trouwens erg populair in de bouwsector.

Een van onze absolute toppers zijn de fluovestjes FluosafeReflecto en Color-Reflect. Deze laatste is zelfs verkrijgbaar specifiek voor kinderen. Al onze fluovestjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zorgen voor een optimale zichtbaarheid; zowel van de persoon die het hesje draagt als van uw logo of naam op het product!

 

Nog meer artikelen voor een veilige winter

U kan bij EuroGifts niet alleen terecht voor fluohesjes met naam. Ons aanbod bevat nog heel wat andere artikelen die u kan laten bedrukken naar wens. Neem een kijkje in de categorieën Veiligheid en Fluohesjes en bezorg uw klanten een extra veilige winter!

 

Meer weten over onze gepersonaliseerde fluohesjes?

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Met deze voetbalgadgets haalt u als bedrijf het maximum uit het EK voetbal 2020

Midden juni is het zo ver. Dan zijn alle ogen gericht op de 12 Europese gaststeden voor het Europees Kampioenschap voetbal. En dan verkeert het hele land weer in een roes van eenheid en spanning. Want dat is wat een EK voetbal doet met een bevolking. De kans die dit event en bijhorende feeststemming bieden mag u als onderneming niet laten liggen.

Lees meer

Warme relaties met deze 4 bedrukte winteraccessoires

De winterkoude slaat de laatst tijd niet meer toe in december of januari, maar in februari en maart kunnen de temperaturen nog fors dalen. De beste manier om uw relaties een hart onder de riem te steken tijdens koude winterdagen? Geef ze stijlvolle, bedrukte winteraccessoires als relatiegeschenk.

Lees meer

Hou uw relaties warm met warme mutsen

Of u het nu leuk vindt of niet om dan buiten te vertoeven, als bedrijf, vereniging of club is dit het ideale moment om uit te pakken met een handig hebbedingetje als een bedrukte muts.

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback