You are here

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Vier de nationale feestdag met driekleurige relatiegeschenken

Op 21 juli zetten we ons land in de bloemetjes tijdens de Belgische nationale feestdag! Vlaggen, verkleedartikelen, kleurrijke ballonnen: alles wordt letterlijk uit de kast gehaald om ons land te huldigen. Wilt u deze feestdag op gepaste wijze vieren samen met uw klanten en andere relaties? Ga dan voor bedrukte relatiegeschenken in de Belgische driekleur!

Bedrukken van driekleurige decoratie

Of uw relatie nu een klein feest wil geven of gewoon zijn kantoor of winkelruimte wil versieren, op 21 juli mogen Belgische vlaggetjes niet ontbreken! U kan een grote Belgische vlag kopen, of kiezen voor een vrolijke vlaggenlijn van maar liefst 10 m lang. U kan de vlaggen bovendien ook laten personaliseren zodat uw merk of naam mee in het oog springt!

Mag het nog een tikkeltje feestelijker? Dan vormen kleurrijke ballonnen een mooie aanvulling op de Belgische driekleur. Laat zwarte, gele en rode ballonnen bedrukken met uw persoonlijke boodschap en u bent helemaal klaar voor een knalfeest.

 

Zwart-geel-rood verkleedfeest

Onze nationale feestdag is ook de ideale gelegenheid voor een verkleedpartij. Hou het simpel met een zonnebril in de nationale kleuren, ga nog een stapje verder met gezichtsschmink of een tricolore pruik! Zowel de schmink als de zonnebrillen kunnen we trouwens voor u bedrukken, zodat u kan uitpakken met volledig gepersonaliseerde feestartikelen.

Niet iedereen is even gek op verkleedpartijen. Gelukkig zijn er ook opties bij voor een meer subtiele feestlook, meer bepaald met een leuke hoed in (uiteraard) de Belgische driekleur. Echte feestbeesten kunnen uit de bol gaan met een grote hoed. Deze bolhoed is dan weer het perfecte gadget voor de iets gesofisticeerdere patriot. Bij EuroGifts vindt u voor ieder wat wils!

Atomium in Brussel met Belgische vlag

Andere zomerse relatiegeschenken

Naast feestartikelen in het thema van de nationale feestdag van België, vindt u bij EuroGifts ook een breed gamma aan relatiegeschenken voor de zomer. Zo kan u ervoor kiezen om een zonnebril of pet te bedrukken met de naam of het logo van uw bedrijf.

Zou u er graag voor zorgen dat uw relaties het hoofd koel houden op warme zomerdagen? Ga dan voor een koeltas, sportbidon of een kleine ventilator voor op hun bureau.

 

Bedrukken van relatiegeschenken deze zomer

Klaar om er samen met uw klanten een spetterende nationale feestdag én zomer van te maken? Bekijk ook zeker ons volledige aanbod zomerse relatiegeschenken! Heeft u het perfecte geschenk gevonden? Vraag een gratis proefdruk aan, zo bent u altijd 100% zeker van een prachtig resultaat.

Ontdek onze zomerse relatiegeschenken

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ga groen met onze ecologische relatiegeschenken

Duurzaamheid wordt alsmaar belangrijker, daar kunnen we niet omheen. Zowel kleine als grote bedrijven zetten zich meer in om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Zo kiezen ze er bijvoorbeeld voor om goede doelen te steunen, duurzaam kantoormateriaal aan te kopen, ecologische bedrijfswagens te leasen ….

Wilt u graag uw steentje bijdragen aan dit duurzaam verhaal? Geef uw klanten en andere relaties ecologische relatiegeschenken met uw naam of logo op gedrukt.

Lees meer

De perfecte relatiegeschenken voor een staycation

Niet iedereen heeft deze zomer een vakantie in het buitenland gepland. Dat wil echter niet zeggen dat men geen vakantiegevoel kan hebben - integendeel! Verras uw werknemers en klanten met leuke staycation-geschenken en bezorg hen een geslaagde zomervakantie in eigen land.

Lees meer

Verfrissende relatiegeschenken voor de zomer

Deze zomer wordt er eentje uit de duizenden. Beetje bij beetje komen we uit de corona-lockdown, maar de zomermaanden zullen er dit jaar toch wat anders uitzien. Als bedrijf kan u uw relaties door deze periode helpen door hen gepaste geschenken te geven. Heeft u al eens gedacht aan het bedrukken van een busje handgel, drinkfles, petje of sportbidon? 

 

Lees meer
Terug naar het overzicht
feedback