You are here

Back to school: een voordelig relatiegeschenk voor leerkrachten en leerlingen

Pagina afdrukken

Back to school: een voordelig relatiegeschenk voor leerkrachten en leerlingen

Alhoewel de zomervakantie nog volop bezig is, bereiden heel wat scholen zich alweer voor op het nieuwe schooljaar. Inschrijvingen stromen binnen, opknapwerken worden uitgevoerd en de zoektocht naar leerkrachten loopt. Het uitgelezen moment om al eens te denken aan 1 september, de eerste schooldag. Maak de start van het jaar voor zowel leerkrachten als leerlingen extra aangenaam door hen te verwelkomen met een leuk relatiegeschenk. We zetten een paar fijne attenties voor u op een rij.

Fluohesjes

Iedere school weet: safety first! Heel wat leerlingen en leerkrachten komen immers met de fiets naar school. Iets wat we bij Eurogifts alleen maar kunnen aanmoedigen. Als het veilig kan, tenminste. Een fluohesje zorgt ervoor dat alle schoolgaande fietsers goed zichtbaar zijn op de baan, zowel ‘s ochtends vroeg als bij het vallen van de avond. Bekijk ons assortiment en laat de fluohesjes eventueel personaliseren met de naam van uw school en/of het logo. 

back-to-school

Balpennen en notitieblokken

Alhoewel technologie steeds meer de overhand krijgt in heel wat scholen, is een goede balpen onmisbaar. Zowel voor het invullen als het verbeteren van toetsen bewijzen onze pennen nog steeds trouw hun dienst. Kies uit ons ruim assortiment en ga voor een plastieken promotiepen, een eco- of metalen exemplaar van een A-merk als Parker. Geeft u daar graag een notitieblok bij? Ook deze vindt u terug op onze webshop. 

Meer weten? Twijfel niet om ons te contacteren

USB-sticks en powerbanks

Bent u toch al helemaal op de digitale kar gesprongen? Dan weet u ongetwijfeld hoe vervelend het is om plots met een lege batterij te zitten. Heeft u net op dat moment geen oplader bij of is er geen stopcontact in de buurt? Dan komt een powerbank absoluut van pas. Ook hiervan bieden we u verschillende types aan. Wie een wat kleiner budget voor ogen heeft, kan eventueel kiezen voor een gepersonaliseerde USB-stick in plaats van een powerbank. Ideaal voor het opslaan van lesnotities, voorbereidingen en presentaties.

back-to-school-met-eurogifts

T-shirts en hoodies

Bosklassen, een sportdag of een ander uitje op de planning? Maak uzelf kenbaar als groep door te investeren in een gepersonaliseerde trui of T-shirt. Voor de deelnemers is het een fijn extraatje en een leuke herinnering aan het hele gebeuren. Voor u is het de perfecte gelegenheid om uw school of scholengroep extra in de kijker te zetten. Dat kan door bijvoorbeeld het logo of de naam van uw school in het groot op de rug te laten drukken. Keuze uit verschillende stijlen en modellen heeft u in ieder geval genoeg.

Geschenken aan een Laagste Prijs Garantie

Textiel, balpennen, USB-sticks of powerbanks voordelig laten bedrukken als relatiegeschenk? Vertrouw op Eurogifts. Wij personaliseren uw relatiegeschenken met de nodige zorg en maken daarbij gebruik van kwalitatieve, duurzame materialen. Op een selectie van artikelen garanderen we trouwens altijd de laagste prijs. Vindt u hetzelfde geschenk aan een betere prijs bij de concurrent? Dan passen wij onze prijs aan.

Kiezen voor Eurogifts, dat is kiezen voor de Laagste Prijs Garantie. Vragen? We beantwoorden ze graag. 

Chat met ons

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zomerse relatiegeschenken aan de laagste prijs

De dagen worden langer, het kwik stijgt en we nemen weer iets vaker de fiets om ons te verplaatsen. Kortom: de zomer staat voor de deur. En zomer betekent natuurlijk met volle teugen genieten van terrasjes en barbecues met vrienden. Of misschien heeft u na twee jaar radiostilte wel een paar festivals op de planning? Een ding is in ieder geval zeker: mooi weer nodigt uit tot heel wat leuke activiteiten. Wilt u uw medewerkers hiervoor plezieren met een fijn extraatje? Bij Eurogifts kiest u uit een breed assortiment zomeritems.

Lees meer

Goedkoop relatiegeschenken bestellen? Reken op de Laagste Prijs Garantie van Eurogifts

Relatiegeschenken kopen voor werknemers, klanten of partners? Voor de ontvanger is het een fijn extraatje, maar voor u natuurlijk wel een bijkomende kost. Kiest u voor Eurogifts als leverancier, dan kiest u gelukkig ook voor goedkope relatiegeschenken. Wij garanderen u een Laagste Prijs Garantie op tal van artikelen. Vindt u hetzelfde geschenk aan een lagere prijs bij de concurrentie? Dan passen wij onze offerte graag voor u aan. 

Lees meer

Verras uw werknemers met een lentegeschenk van Eurogifts

Het Belgische weer mag dan niet altijd betrouwbaar zijn, de lente is weldegelijk in het land. De dagen worden langer en de zon laat zich weer iets vaker zien. Daarnaast lijkt de covidpandemie eindelijk wat getemperd en dus komt het kantoorleven stilletjes aan weer op gang. Een ideaal moment om uw werknemers weer te verwelkomen met een fijn lentegeschenk. Geen idee wat te geven? Hieronder krijgt u een aantal tips mee. 

Lees meer
Terug naar het overzicht