EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
5 RELATIEGESCHENKEN VOOR VALENTIJN DIE ALTIJD EEN SCHOT IN DE ROOS ZIJN !
 
Datum: 19/01/2018
Tijd: 14:27:16

You are here

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Pagina afdrukken

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Valentijnsdag is voor uw onderneming de perfecte kans om klanten / medewerkers de hartelijke kant van uw organisatie te laten zien. Zorg voor een aangename verrassing met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, om langetermijnklanten te belonen of om nieuwe aan te trekken.

valentijn relatiegeschenken

1) Stress ? Nee, enkel liefde met Valentijn

Een van de leukste valentijnsgadgets blijft de anti-stress lovy bal, hartvormig en altijd leuk om even in te knijpen! Personaliseer dit valentijnsgadget naar wens met een leuke boodschap of logo en zet zo een stapje dichter naar een stressvrije, warme werkomgeving.

2) Bedrukte valentijnskaarsjes waar iedereen voor smelt

Een valentijnsattentie hoeft geen groot gebaar te zijn, een kleine attentie zoals een valentijnskaars is altijd leuk om te krijgen. Het kaarsje heart, kaarsenset love of de kaarsenset cupido tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of klanten.

valentijn kaarsjes

3) Lekker knus onder een fleecedeken

Gezellig warm onder een fleecedeken voor de televisie, computer of als extra laagje in bed. Een fleecedeken zorgt het hele jaar door voor een warm gevoel, ook op andere dagen dan Valentijn. Door fleecedekens te laten bedrukken met uw logo hebt u een hartverwarmend relatiegeschenk met Valentijn.

4) Hartvormige sleutelhangers bedrukken voor Valentijn

Met een hartvormige sleutelhanger verrast u uw klanten of werknemers ongetwijfeld! Het rode hart is het valentijnsymbool bij uitstek. Een anti-stresssleutelhanger of sleutelhanger Spinning Heart bedrukt met uw logo neemt men zo overal mee. Gepersonaliseerde sleutelhangers vindt u bovendien in alle vormen, kleuren en materialen bij EuroGifts.

5) Balpennen in valentijnthema

Iedereen heeft ze nodig en gebruikt ze, daarom blijven pennen en andere schrijfwaren een van de beste reclamemiddelen. Zorg voor een goed ogende balpen die onmiddellijk de aandacht trekt, zo bent u zeker dat uw balpen aanzet tot schrijven. Met de balpen colorled Heart schrijft u volledig in valentijnthema. Gaat u liever voor een subtielere aanpak ? Dan is er de balpen clip heart met een hartvormige clip. 

Ontdek alle Valentijnsgeschenken

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Zo kiest u de juiste bedrukte balpennen voor uw bedrijf

We vertellen dit al jaren aan al onze klanten en dat zal wellicht niet snel veranderen: bedrukte balpennen zijn altijd een goed idee als relatiegeschenk of promotiemateriaal. Maar voor elke sector is er een type pen. Ontdek in deze blogpost hoe u de juiste bedrukte balpen kiest voor uw sector.

Lees meer

EuroGifts genomineerd voor SafeShop Award

Wij zijn trots om mee te delen dat EuroGifts genomineerd is voor de Safeshop Awards ! Een initiatief van SafeShops.be, die het event voor het tweede jaar op rij organiseert.

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, perfect om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet en ook nuttig is? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau.

Lees meer

Fluohesjes bedrukken met naam zorgt voor zichtbaarheid van uw logo

Fluohesjes met naam bedrukken zorgt op een persoonlijke manier voor de veiligheid van uw medewerkers, organisatieleden of schoolkinderen en maakt simultaan reclame !

Lees meer

Hoe bedrukte pasjes- en visitekaartjeshouders zichzelf terugbetalen

In de ondernemerswereld gaat het snel. Heel snel. Elke dag ontmoet u nieuwe mensen, ziet u nieuwe gezichten en legt u nieuwe contacten. Daarom hebt u als vooruitziend ondernemer altijd visitekaartjes op zak. Het is handig als u deze handig bij elkaar houdt met een visitekaartjeshouder.

Lees meer

Gepersonaliseerde Pins: eenvoudige en elegante branding

Op kantoor, tijdens een beurs, een netwerkevent, betoging, bedrijfsreceptie, meeting,… pins en geven een originele & professionele touch aan uw voorkomen verkrijgbaar in de vorm van uw logo en zorgen ze in oogopslag voor een unieke look.

Lees meer

Bezorg uw relaties een gezellige winter met gepersonaliseerde fleeceproducten

Het geheim van een goed relatiegeschenk zit ‘m in het schenken van het juiste cadeau op het juiste moment. Timing is alles. Aangezien de wintermaanden voor de deur staan, of ze eigenlijk al op een kier hebben gezet, is het perfecte ogenblik aangebroken om uw relaties en medewerkers een plezier te doen met gepersonaliseerde fleeceproducten. 

Lees meer

40 Jaar EuroGifts - Uw promo en gifts, onze passie !

Merkte u het ook al op? 40 is dit jaar een speciaal getal voor EuroGifts: ons bedrijf bestaat namelijk 40 jaar! Het mag gezegd: we legden de afgelopen jaren een mooi parcours af en groeiden als bedrijf uit tot een vaste waarde op de Belgische, Franse en Nederlandse markt. 

Lees meer

Wat een beetje warmte met uw zaken kan doen: gepersonaliseerde fleecedekens

Nu de winter voor de deur staat, zijn fleecedekens niet weg te denken uit uw zetel. Bent u op zoek naar een warm relatiegeschenk? Laat uw fleecedekens bedrukken met uw logo en u bezorgt uw relaties een warme thuis. 

Lees meer

Bezorg uw klanten een veilige winter met gepersonaliseerde fluohesjes

De winter komt eraan, dat merken we duidelijk aan de dagen die alsmaar korter worden. Vaak is het nog donker wanneer men naar het werk vertrekt en ook ’s avonds valt de nacht al snel. Dit is dan ook hét seizoen waarin een goede zichtbaarheid op de weg enorm belangrijk is. Schenk daarom uw klanten gepersonaliseerde fluohesjes en loods hen veilig door de winter.

Lees meer

Laat een paraplu bedrukken: zo zorgt u dat uw klantenrelaties niet in het water vallen

Het is nu eenmaal een feit dat als een paal boven water staat: in België worden we regelmatig geteisterd door fikse regenbuien. Een goede paraplu is daarom écht geen overbodige luxe.

Lees meer

Pages