EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
5 RELATIEGESCHENKEN VOOR VALENTIJN DIE ALTIJD EEN SCHOT IN DE ROOS ZIJN !
 
Datum: 15/10/2018
Tijd: 17:47:05

You are here

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Pagina afdrukken

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Valentijnsdag is voor uw onderneming de perfecte kans om klanten / medewerkers de hartelijke kant van uw organisatie te laten zien. Zorg voor een aangename verrassing met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, om langetermijnklanten te belonen of om nieuwe aan te trekken.

valentijn relatiegeschenken

1) Stress ? Nee, enkel liefde met Valentijn

Een van de leukste valentijnsgadgets blijft de anti-stress lovy bal, hartvormig en altijd leuk om even in te knijpen! Personaliseer dit valentijnsgadget naar wens met een leuke boodschap of logo en zet zo een stapje dichter naar een stressvrije, warme werkomgeving.

2) Bedrukte valentijnskaarsjes waar iedereen voor smelt

Een valentijnsattentie hoeft geen groot gebaar te zijn, een kleine attentie zoals een valentijnskaars is altijd leuk om te krijgen. Het kaarsje heart, kaarsenset love of de kaarsenset cupido tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of klanten.

valentijn kaarsjes

3) Lekker knus onder een fleecedeken

Gezellig warm onder een fleecedeken voor de televisie, computer of als extra laagje in bed. Een fleecedeken zorgt het hele jaar door voor een warm gevoel, ook op andere dagen dan Valentijn. Door fleecedekens te laten bedrukken met uw logo hebt u een hartverwarmend relatiegeschenk met Valentijn.

4) Hartvormige sleutelhangers bedrukken voor Valentijn

Met een hartvormige sleutelhanger verrast u uw klanten of werknemers ongetwijfeld! Het rode hart is het valentijnsymbool bij uitstek. Een anti-stresssleutelhanger of sleutelhanger Spinning Heart bedrukt met uw logo neemt men zo overal mee. Gepersonaliseerde sleutelhangers vindt u bovendien in alle vormen, kleuren en materialen bij EuroGifts.

5) Balpennen in valentijnthema

Iedereen heeft ze nodig en gebruikt ze, daarom blijven pennen en andere schrijfwaren een van de beste reclamemiddelen. Zorg voor een goed ogende balpen die onmiddellijk de aandacht trekt, zo bent u zeker dat uw balpen aanzet tot schrijven. Met de balpen colorled Heart schrijft u volledig in valentijnthema. Gaat u liever voor een subtielere aanpak ? Dan is er de balpen clip heart met een hartvormige clip. 

Ontdek alle Valentijnsgeschenken

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De leukste relatiegeschenken rond boeken

Wilt u leesliefhebbers verwennen met een leuk cadeau? Dan hoeft u niet met uw neus in de boeken te zitten. Wij geven u graag de nodige inspiratie voor relatiegeschenken rond boeken! 

Lees meer

5 redenen om uw relatiegeschenk bij EuroGifts te bestellen

Zoekt u originele relatiegeschenken voor uw klanten? Een gepersonaliseerd cadeau voor uw medewerkers? Of wilt u promotieartikelen laten bedrukken met uw logo? Bij EuroGifts bent u aan het juiste adres voor al uw gepersonaliseerde relatiegeschenken. Bent u benieuwd wat EuroGifts zo uniek maakt? Ontdek 5 goede redenen om al uw relatiegeschenken en promotieartikelen voortaan bij EuroGifts te bestellen.

Lees meer

Goedkope relatiegeschenken

Hebt u al wel aan relatiegeschenken gedacht maar er nooit besteld omwille van een gebrek aan budget? Dan hebben we goed nieuws voor u: er zijn goedkope relatiegeschenken. En nog beter nieuws: goedkoop betekent helemaal niet dat het om minderwaardige kwaliteit gaat. Met bedrukte relatiegeschenken geeft u uw merkbekendheid een stevige boost. We geven u enkele concrete tips om uw merk te verspreiden zonder veel uit te geven.

Lees meer

Hebt u al een leuk geschenk voor uw opendeurdag of speciale Klantendag?

We veronderstellen dat u op uw opendeurdag of klantendag steevast uitpakt met een leuk geschenkje voor elke bezoeker. Maar aangezien u deze blogpost leest, is wat inspiratie waarschijnlijk welkom. Wees gerust, u kan op ons rekenen.

Lees meer

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op onze stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze huwelijksbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival lijsten we alvast drie originele ideeën op als inspiratie.

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadelhoes of zadeldekje gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

Pages