EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
5 RELATIEGESCHENKEN VOOR VALENTIJN DIE ALTIJD EEN SCHOT IN DE ROOS ZIJN !
 
Datum: 18/07/2018
Tijd: 16:14:32

You are here

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Pagina afdrukken

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Valentijnsdag is voor uw onderneming de perfecte kans om klanten / medewerkers de hartelijke kant van uw organisatie te laten zien. Zorg voor een aangename verrassing met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, om langetermijnklanten te belonen of om nieuwe aan te trekken.

valentijn relatiegeschenken

1) Stress ? Nee, enkel liefde met Valentijn

Een van de leukste valentijnsgadgets blijft de anti-stress lovy bal, hartvormig en altijd leuk om even in te knijpen! Personaliseer dit valentijnsgadget naar wens met een leuke boodschap of logo en zet zo een stapje dichter naar een stressvrije, warme werkomgeving.

2) Bedrukte valentijnskaarsjes waar iedereen voor smelt

Een valentijnsattentie hoeft geen groot gebaar te zijn, een kleine attentie zoals een valentijnskaars is altijd leuk om te krijgen. Het kaarsje heart, kaarsenset love of de kaarsenset cupido tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of klanten.

valentijn kaarsjes

3) Lekker knus onder een fleecedeken

Gezellig warm onder een fleecedeken voor de televisie, computer of als extra laagje in bed. Een fleecedeken zorgt het hele jaar door voor een warm gevoel, ook op andere dagen dan Valentijn. Door fleecedekens te laten bedrukken met uw logo hebt u een hartverwarmend relatiegeschenk met Valentijn.

4) Hartvormige sleutelhangers bedrukken voor Valentijn

Met een hartvormige sleutelhanger verrast u uw klanten of werknemers ongetwijfeld! Het rode hart is het valentijnsymbool bij uitstek. Een anti-stresssleutelhanger of sleutelhanger Spinning Heart bedrukt met uw logo neemt men zo overal mee. Gepersonaliseerde sleutelhangers vindt u bovendien in alle vormen, kleuren en materialen bij EuroGifts.

5) Balpennen in valentijnthema

Iedereen heeft ze nodig en gebruikt ze, daarom blijven pennen en andere schrijfwaren een van de beste reclamemiddelen. Zorg voor een goed ogende balpen die onmiddellijk de aandacht trekt, zo bent u zeker dat uw balpen aanzet tot schrijven. Met de balpen colorled Heart schrijft u volledig in valentijnthema. Gaat u liever voor een subtielere aanpak ? Dan is er de balpen clip heart met een hartvormige clip. 

Ontdek alle Valentijnsgeschenken

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

3 populaire, gepersonaliseerde gadgets voor de zomer

Lekker warm weer, de scholen die hun deuren voor een tijdje gesloten hebben: de zomer is nu écht begonnen! En dat vraagt om aangepaste relatiegeschenken. Wilt u ervoor zorgen dat uw klanten en zakenrelaties volop van de zomer kunnen genieten? Of zoekt u leuke gadgets die u kan laten bedrukken voor een zomers event? Dan zit u goed met een van deze populaire, gepersonaliseerde gadgets!

 

 

Lees meer

Heeft u al gedacht aan een relatiegeschenk voor op de fiets?

In de zomer is de fiets hét vervoermiddel bij uitstek. Naar het werk, naar de sportclub of gewoon als ontspanning: zodra het weer het toelaat, springen we maar al te graag op onze stalen ros. Praktische fietsaccessoires zijn dan een must. Laat dit dus ook het geknipte moment zijn voor u om relatiegeschenken voor de fiets te bedrukken.

Lees meer

Deze huwelijksbedankjes zijn het perfecte souvenir

Op onze huwelijksdag willen we dat alles tot in de puntjes in orde is. Maar heeft u er al aan gedacht om ook de gasten, met wie u deze prachtige dag viert, te verrassen met een huwelijksbedankje?

Lees meer

3 gadgets waarmee u zeker opvalt tijdens een foodtruck festival

Gaat u met uw foodtruck alle festivals af? Dan is het belangrijk dat uw foodtruck opvalt tussen de andere rollende keukens. Met goed gekozen gadgets trekt u de aandacht tijdens het festival. Om u te helpen bij het kiezen van de juiste gadgets voor het volgende festival lijsten we alvast drie originele ideeën op als inspiratie.

Lees meer

Zadelhoesjes bedrukken: bereik meer mensen via uw fietszadel

Iedereen kan een zadelhoes of zadeldekje gebruiken voor zijn eigen promotiecampagnes: van grote bedrijven, over banken, verzekeringskantoren, scholen, hotels, tot verenigingen, organisatoren van evenementen... 

Lees meer

3 originele cadeaus voor het einde van het schooljaar

Wilt u de leerkrachten op uw school met een origineel cadeau bedanken voor hun inzet? Wij geven tips voor gepersonaliseerde cadeaus voor het einde van het schooljaar.

 

 

Lees meer

Top 5 festivalgadgets om te personaliseren

De zomer komt dichterbij, en dat betekent dat ook het festivalseizoen zich klaarmaakt voor een nieuwe editie. Is uw organisatie deze zomer aanwezig op een van de vele festivals die ons land rijk is? Of organiseert u zelf een festival? Deze 5 leuke festivalgadgets maken de sfeer compleet en zorgen ervoor dat uw merk nog lang blijft nazinderen - ook als de festivalzomer achter de rug is.

Lees meer

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen! Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Lees meer

Het ideale promotiemateriaal om uw merk in de kijker te zetten op iedere beurs

Bezoekt u vaak beurzen met uw bedrijf of organisatie? Dan heeft u zeker al eens nagedacht over het geschikte promotiemateriaal. Door de bezoekers van uw beursstand te verrassen met leuke gadgets of weggevertjes, zorgt u er immers voor dat u niet snel vergeten zal worden. Maar wat zijn nu de beste relatiegeschenken om weg te geven op een beurs?

Lees meer

De 3 meest populaire multimedia-relatiegeschenken

In deze digitale tijd oogt u altijd succes met multimedia als relatiegeschenk. Denk bijvoorbeeld aan een USB-stick, powerbank, luidspreker of hoofdtelefoon. Vindt u het moeilijk om een keuze te maken uit ons grote aanbod aan multimedia? Wij helpen u een handje en lijsten de drie populairste multimedia-artikelen voor u op.

Lees meer

Heeft u al aan uw secretaresse gedacht? Toon uw waardering met een geschenk voor Secretaressedag!

De meeste secretaressen worden op deze feestelijke dag verwend met een fleurige bos bloemen. Een heel mooi gebaar, maar niet meer bijster origineel. Om eens echt leuk uit de hoek te komen is het misschien een goed idee om uw gewaardeerde medewerksters – al dan niet bovenop een lekker ruikend boeketje - een gepersonaliseerd relatiegeschenk cadeau te doen.

Lees meer

Pages