EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
5 RELATIEGESCHENKEN VOOR VALENTIJN DIE ALTIJD EEN SCHOT IN DE ROOS ZIJN !
 
Datum: 24/01/2019
Tijd: 00:01:08

You are here

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Pagina afdrukken

5 relatiegeschenken voor Valentijn die altijd een schot in de roos zijn !

Valentijnsdag is voor uw onderneming de perfecte kans om klanten / medewerkers de hartelijke kant van uw organisatie te laten zien. Zorg voor een aangename verrassing met een gepersonaliseerd relatiegeschenk voor Valentijn, om langetermijnklanten te belonen of om nieuwe aan te trekken.

valentijn relatiegeschenken

1) Stress ? Nee, enkel liefde met Valentijn

Een van de leukste valentijnsgadgets blijft de anti-stress lovy bal, hartvormig en altijd leuk om even in te knijpen! Personaliseer dit valentijnsgadget naar wens met een leuke boodschap of logo en zet zo een stapje dichter naar een stressvrije, warme werkomgeving.

2) Bedrukte valentijnskaarsjes waar iedereen voor smelt

Een valentijnsattentie hoeft geen groot gebaar te zijn, een kleine attentie zoals een valentijnskaars is altijd leuk om te krijgen. Het kaarsje heart, kaarsenset love of de kaarsenset cupido tovert onmiddellijk een glimlach op het gezicht van uw medewerkers of klanten.

valentijn kaarsjes

3) Lekker knus onder een fleecedeken

Gezellig warm onder een fleecedeken voor de televisie, computer of als extra laagje in bed. Een fleecedeken zorgt het hele jaar door voor een warm gevoel, ook op andere dagen dan Valentijn. Door fleecedekens te laten bedrukken met uw logo hebt u een hartverwarmend relatiegeschenk met Valentijn.

4) Hartvormige sleutelhangers bedrukken voor Valentijn

Met een hartvormige sleutelhanger verrast u uw klanten of werknemers ongetwijfeld! Het rode hart is het valentijnsymbool bij uitstek. Een anti-stresssleutelhanger of sleutelhanger Spinning Heart bedrukt met uw logo neemt men zo overal mee. Gepersonaliseerde sleutelhangers vindt u bovendien in alle vormen, kleuren en materialen bij EuroGifts.

5) Balpennen in valentijnthema

Iedereen heeft ze nodig en gebruikt ze, daarom blijven pennen en andere schrijfwaren een van de beste reclamemiddelen. Zorg voor een goed ogende balpen die onmiddellijk de aandacht trekt, zo bent u zeker dat uw balpen aanzet tot schrijven. Met de balpen colorled Heart schrijft u volledig in valentijnthema. Gaat u liever voor een subtielere aanpak ? Dan is er de balpen clip heart met een hartvormige clip. 

Ontdek alle Valentijnsgeschenken

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De mooiste geschenken om uw relaties warm te houden

Het nieuwe jaar is volop bezig en de feestdagen lijken al ver achter ons te liggen. Dit betekent echter niet dat u uw klantrelaties niet langer in de watten moet leggen. Integendeel: dit is de ideale periode om hen (letterlijk) warm te houden met attente relatiegeschenken.

Met deze geschenken laat u uw relaties niet in de kou staan!

Lees meer

Bedrukte ijskrabbers, het perfecte relatiegeschenk om het ijs te breken

Bent u op zoek naar het ideale relatiegeschenk om het ijs te breken? Een geschenk dat uw merk positief in de kijker zet, dat nuttig is, en dat ook nog eens op zijn plaats is op deze koude dagen? Geef dan een ijskrabber met uw logo cadeau !

Lees meer

Top 5 relatiegeschenken voor de koude wintermaanden

De wintermaanden bieden weer heel wat nieuwe opportuniteiten voor unieke relatiegeschenken. Ideaal om uw klantrelaties te verrassen met een relatiegeschenk voor Nieuwjaar of om mee te gaan met het winterseizoen. Met deze wintergadgets legt u uw professionele relaties extra in de watten.

Lees meer
Terug naar het overzicht