<< SUPER ACTIE: Bestel nu met personalisatie en kies uit 9 geschenken!* >>
EuroGifts logo
EuroGifts
Hoogweg 38 - 8940 Wervik -
+32 56 31 39 91
info@eurogifts.be
4 RELATIEGESCHENKEN DIE DOOR DE BRIEVENBUS PASSEN
 
Datum: 23/03/2019
Tijd: 10:25:04

You are here

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Pagina afdrukken

4 relatiegeschenken die door de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn als ze tussen de rekeningen opeens een geschenk van u aantreffen!

Wilt u uw relaties ook laten glimlachen met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen door de brievenbus passen.

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt.

 

USB-sticks bedrukken als brievenbuscadeau

Een bedrukte USB-stick is altijd een goed idee. Uw relaties zullen hun USB-stick regelmatig gebruiken, waardoor uw bedrijf vers in hun geheugen blijft. Zeker wanneer u kiest om een USB-stick in een originele vorm te bedrukken, kunt u er zeker van zijn dat u opvalt.

Kies dus vandaag nog uit ons brede gamma een USB-stick die past bij het imago van uw bedrijf en laat hem bedrukken met uw logo. Voordat u het weet ligt uw bedrukte USB-stick bij uw relaties in de brievenbus.


Verstuur een powerbank per post

Een powerbank is altijd handig om in de buurt te hebben. Daarom vindt u bij ons powerbanks in verschillende maten en vormen. Dankzij u zullen uw relaties nooit meer plotseling met een lege batterij zitten!

Zeker als u ervoor kiest om een platte powerbank te laten bedrukken, zoals de Powerbank Power-up of de Powerbank Ultra Slim, kunt u deze met een gerust hart als brievenbuscadeau naar uw relaties opsturen.

relatiegeschenken die zonder problemen door de brievenbus passen.

 

Sleutelhangers bedrukken

Bedrukte sleutelhangers blijven populair als relatiegeschenk. Of u nu kiest voor een praktische sleutelhanger of een sleutelhanger met een opvallende vorm, de kans is groot dat uw bedrukte sleutelhanger binnenkort aan de sleutelbos van uw relatie pronkt.

Zeer praktisch is deze sleutelhanger met een LED-lampje, en ook een sleutelhanger die tegelijk te gebruiken is als flesopener is altijd een schot in de roos.

Of wilt u een sleutelhanger met een originele vorm laten bedrukken om per post te versturen? Deze sleutelhanger in de vorm van een reddingsboei blijft echt drijven; een perfect relatiegeschenk dus voor relaties met zeebenen. En deze sleutelhanger in de vorm van een fiets doet het hart van elke koersliefhebber sneller kloppen.  


Fluohesjes bedrukken, een veilig relatiegeschenk

Fluohesjes zijn altijd handig om in huis te hebben. Uw relatie zal dan ook aangenaam verrast zijn als er tussen zijn post opeens een gepersonaliseerd fluohesje zit.

Bij EuroGifts hebben we verschillende fluohesjes voor volwassenen en ook voor de kinderen van uw relaties hebben we verschillende fluohesjes die u kunt bedrukken. Bekijk ons aanbod en bestel snel een origineel brievenbuscadeau voor uw relaties.

Vragen over onze brievenbuscadeaus of de personalisatie ervan?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

Ideeën voor secretaressedag: toon hen de waardering die ze verdienen

Vraag eender welke bedrijfsleider wie de ruggengraat van de onderneming is en u krijgt 9 op de 10 dit antwoord: de office assistant.

Dag in dag uit maken zij zich onmisbaar door de ideale omstandigheden te creëren waarin alles binnen het bedrijf gesmeerd loopt. Hun rol is geëvolueerd van assistent naar regisseur. Een rol waar ze vaak een Oscar voor verdienen.

Hoog tijd dus om uw office assistants, management assistants, secretaresses/secretarissen - of hoe u ze ook wil noemen - te laten voelen dat u hen apprecieert. Daarom hebben we hieronder een lijst gemaakt met cadeau-ideeën voor Secretaressedag.

Lees meer

Uitdeelcadeautjes als gepersonaliseerde herinnering

 

U geeft binnenkort een feest en wilt uw gasten verrassen met een gepersonaliseerd cadeau? Of u organiseert een event en wil iedereen bedanken met een persoonlijk geschenk? Bekijk dan zeker onze tips voor de leukste uitdeelcadeautjes.

Lees meer

Daarom scoort u altijd met een gepersonaliseerde handdoek

Sommige relatiegeschenken worden puur gegeven om de merkbekendheid te vergroten, terwijl andere geschenken vooral gegeven worden om de ontvanger te plezieren. Maar zou het niet ideaal zijn moest u een relatiegeschenk uitdelen dat beide doelen nastreeft? Een cadeau waar zowel u als uw klanten of relaties plezier aan beleven? Met een gepersonaliseerde handdoek slaat u twee vliegen in één klap.

Lees meer
Terug naar het overzicht