You are here

4 relatiegeschenken die in de brievenbus passen

Pagina afdrukken

4 relatiegeschenken die in de brievenbus passen

Een brievenbuscadeau is een originele én attente manier om uw relaties te laten weten dat u aan hen denkt. Ze zullen zeker en vast aangenaam verrast zijn wanneer ze tussen de rekeningen onverwachts een geschenk van u aantreffen.

Wilt u uw relaties vanop afstand blij maken met een brievenbuscadeau? Hieronder lijsten we 4 populaire relatiegeschenken op, die u niet alleen bij ons kunt laten bedrukken, maar die ook zonder problemen in de brievenbus passen.

 

Compacte USB-sticks met uw logo 

Een bedrukte USB-stick is altijd een goed idee. Uw relaties zullen hun USB-stick regelmatig gebruiken, waardoor uw bedrijf vers in hun geheugen blijft. Zeker wanneer u kiest om een USB-stick in een originele vorm te bedrukken, kunt u er zeker van zijn dat u opvalt.

Kies dus vandaag nog een USB-stick uit ons brede gamma die past bij het imago van uw bedrijf en laat hem bedrukken met uw logo. Voor u het weet ligt uw bedrukte USB-stick bij uw relaties in de brievenbus.


Platte powerbanks met bedrijfsnaam

Een powerbank is altijd handig om in de buurt te hebben. Daarom vindt u bij ons powerbanks in verschillende maten en vormen. Dankzij u zullen uw relaties nooit meer plotseling met een lege batterij zitten!

Zeker als u ervoor kiest om een platte powerbank te laten bedrukken, zoals de Powerbank Extra-slim of de Powerbank Flatcharge, kunt u deze met een gerust hart als brievenbuscadeau naar uw relaties opsturen.

relatiegeschenken die zonder problemen door de brievenbus passen.

 

Personaliseerbare sleutelhangers

Bedrukte sleutelhangers blijven populair als relatiegeschenk. Of u nu kiest voor een praktische sleutelhanger of eentje met een opvallende vorm, de kans is groot dat uw bedrukte sleutelhanger binnenkort aan de sleutelbos van uw relatie pronkt.

Zeer praktisch is deze sleutelhanger met een LED-lampje, en ook een sleutelhanger die tegelijk te gebruiken is als flesopener is altijd een schot in de roos.

Of wilt u een sleutelhanger met een originele vorm laten bedrukken om per post te versturen?  Deze sleutelhanger in de vorm van een huis is ideaal om huissleutels snel herkenbaar te maken. En deze sleutelhanger in de vorm van een hart, kan ook gebruikt worden als mini-stressbal.


Notitieblokjes met uw branding 

Wil u uw klanten een brievenbuscadeau geven die zowel thuis als op kantoor van pas kan komen? Een notitieblok komt altijd van pas voor het neerschrijven van reminders of ideeën. 

Bovendien zijn deze items makkelijk te personaliseren met de naam of het logo van uw bedrijf. Zo komt jouw bedrijf doorheen de dag regelmatig in zicht en blijft deze in het achterhoofd van uw relatie.

Uw klant iets meer ruimte geven om belangrijke zaken te noteren? Scroll dan eens door ons aanbod notitieboekjes.

 

Heeft u vragen over onze brievenbuscadeaus of de personalisatie ervan?

 

Chat met ons

Geniet nu van een GRATIS geschenk bij een gepersonaliseerde bestelling

Andere nieuwsberichten - relatiegeschenken

De leukste sinterklaascadeautjes voor uw medewerkers

Sinterklaas is een Belgische traditie voor jong, maar ook oud. Roep uw medewerkers dus op om hun schoen te zetten en verwen hen met lekkers. Wij geven u alvast wat inspiratie.

Lees meer

Spooktaculaire relatiegeschenken voor Halloween

Wilt u uw klanten verrassen met leuke trick or treat-cadeautjes? Wij zetten de griezeligste (én gezelligste) relatiegeschenken voor u op een rijtje.

Lees meer

Relatiegeschenken voor koffieliefhebbers

Op 1 oktober vieren we Internationale Koffiedag. Reden te meer dus om de koffieliefhebbers te verrassen met een gepersonaliseerd relatiegeschenk in het teken van hun favoriete drank.

Lees meer
Terug naar het overzicht