3 leuke relatiegeschenken om Blue Monday mee op te vrolijken

3 leuke relatiegeschenken om Blue Monday mee op te vrolijken

Volgens de Britse psycholoog Cliff Arnall is er één maandag in januari waarop mensen zich over het algemeen somberder voelen dan op andere dagen van het jaar, hij noemde deze dag daarom Blue Monday (ook wel vertaald als deprimaandag).  

Volgens de psycholoog voelen veel mensen zich op deze dag ongelukkig omdat goede voornemens mislukt zijn en vanwege het feit dat de volgende vakantie nog ver weg is. Er is dus niets concreets om trots op te zijn of om naar uit te kijken.  

Dit jaar valt Blue Monday op 18 januari. Wilt u uw relaties of klanten op deze sombere dag opvrolijken met een leuk relatiegeschenk? In deze blogpost vindt u volop inspiratie

Chocolade bedrukken: een echte blijmaker

Chocolade bevat stoffen die bijdragen aan een gelukzalig gevoel, het is daarom een ideaal cadeautje om Blue Monday mee op te vrolijken. En wanneer u de chocolade laat bedrukken met uw logo of een boodschap, dan creëert u met dit leuke relatiegeschenk direct een aangename associatie met uw merk.  

In ons assortiment vindt u heerlijke Belgische chocolade waarvan u de wikkel rondom in full colour kunt bedrukken. Behalve voor uw logo is er dus ook ruimte voor uw contactgegevens of een opbeurende boodschap

Met snoepgoed zit u altijd goed

Ook snoepjes hebben de kracht om een glimlach op het gezicht te toveren. Een gepersonaliseerde snoeppot kan dus wel eens hét opkikkertje zijn dat uw klanten of werknemers nodig hebben om deprimaandag door te komen. 

snoep-met-uw-logo

In ons assortiment vindt u twee snoeppotjes die u kunt personaliseren: Snoeppotje Beandy (gevuld met 30 gram kleurrijke snoepjes) en Snoeppotje Chocky (gevuld met 30 gram vrolijk gekleurde chocolaatjes). 

Een herinnering die doet glimlachen 

Niet alleen chocolade en snoepjes dragen bij aan een goede stemming, ook mooie herinneringen vrolijken de dag op. Verras uw werknemers of klanten op Blue Monday daarom met een bedrukte fotohouder voor op hun bureau, zo hebben ze fijne herinneringen altijd dicht bij zich.  

In ons assortiment vind u diverse fotohouders die u kunt bedrukken. De vrolijk gekleurde fotohouder Castillo Color biedt bijvoorbeeld plaats voor maar liefst acht foto’s. In de flexibele memohouder Robot kan één foto geplaatst worden, maar deze praktische kantoorgadget fungeert tegelijk ook als een klokje en pennenhouder. 

Meer tips voor leuke relatiegeschenken

Zoekt u nog meer inspiratie voor leuke relatiegeschenken waarmee u uw klanten en/of werknemers kunt opvrolijken? Of ontvangt u graag advies op maat over het personaliseren van een van de producten uit ons assortiment? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

folder-open Blog