You are here

Kleuren en fonts voor bedrukte relatiegeschenken

Pagina afdrukken

Bepaal uw lettertype

Bij de bestelling van bedrukte reclameartikelen en/of promotieartikelen met logo kunt u volledig zelf het lettertype van de tekst bepalen.

Het is ook perfect mogelijk om voor dezelfde bedrukking meer dan één lettertype te gebruiken of te spelen met de lettergrootte. Ideaal om iets te accentueren, bijvoorbeeld uw firmanaam of website.

Indien u geen bepaalde voorkeur voor een lettertype heeft, of indien u niet over een vaste huisstijl beschikt, dan helpen wij u graag. Neem daarvoor vrijblijvend contact op met ons.

U kunt kiezen uit onderstaande, veelgebruikte lettertypes, zowel voor bedrukking, gravure, doming en diepdruk als voor borduren.

Lettertypes voor opdruk / gravure / doming / diepdruk

Reclameartikelen bedrukken: kies uw lettertype

Lettertypes borduren

Deze lettertypes geven u bij borduring gegarandeerd een perfect resultaat.

Reclameartikelen borduren: kies uw lettertype

Kies uw Pantonekleuren / PMS kleuren

Tijdens het bestellen van uw bedrukte relatiegeschenken kunt u kiezen uit een vaste lijst met voorgestelde kleuren. Zo gaan wij de gekozen relatiegeschenken bedrukken met uw tekst en of logo.
Indien u een bepaalde huisstijl heeft met uw eigen PMS kleuren, dan kunt u deze Pantone waarde invullen in het voorziene vak, of u kunt dit aanduiden op de PMS kaart die op onze website is toegevoegd.

Hierbij tonen we u een voorbeeld van deze Pantonekaart.

 

 PMS kleuren voor opdruk

 

feedback