You are here

Ecogifts: het verhaal achter onze ecologische geschenken

Pagina afdrukken

Ecologie wordt belangrijker

Ecologie wordt belangrijker. Maar hoe neemt u daar nu aan deel? Hoe zorgt u ervoor dat uw bedrijf ecologischer wordt? Dit zijn vragen die ongetwijfeld bij elke milieubewuste ondernemer spelen. Wel, wij helpen u graag in uw zoektocht. Omdat wij uw zoektocht graag naar dat perfecte, ecologische relatiegeschenk willen vergemakkelijken, bedachten wij ‘Ecogifts’: een concept dat onze ecologische selectie verdeelt in verschillende categorieën.

Drie categorieën

Ecogifts bestaat uit drie verschillende categorieën. De indeling is gebaseerd op het productmateriaal van onze geschenken. Zo kiest u zelf hoe ecologisch uw aangekochte product is.

ECO Basic

In het ECO Basic gamma bevinden zich producten die vervaardigd zijn uit 30% ecologisch materiaal. Hierin vindt u kwaliteitsvolle geschenken aan de beste prijs. Klik hier om het ECO Basic gamma te ontdekken!

ECO Plus

In het ECO Plus assortiment zijn producten opgenomen die gemaakt zijn van meer dan 30% ecologisch materiaal. Bent u op zoek naar dat tikkeltje extra? Kies dan voor een geschenk uit ECO plus categorie. Het ECO Plus assortiment ontdekken? Klik hier!

ECO Max

In het ECO Max gamma bevinden zich producten die vervaardigd zijn uit meer dan 60% ecologisch materiaal. Ook zijn sommige producten uit deze categorie gecertificeerd. Wilt u helemaal groen gaan? Kies dan voor een ECO Max relatiegeschenk. Een ECO Max relatiegeschenk aanschaffen? Vind de selectie hier.

feedback